Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.553 Makaleler 1 Çözümler 38 26 Şubat 2019 #11 Scooby Doo Me dedi: Cok uzun zamandir virus taramasini birakin, programini bile kullanmiyorum, gerek duymuyorum Genişletmek için tıkla... Ben 1 anti-virüs 1 tarama programı 2 optimizasyon programı kullanıyorum.
Scooby Doo Me dedi: Cok uzun zamandir virus taramasini birakin, programini bile kullanmiyorum, gerek duymuyorum Genişletmek için tıkla... Ben 1 anti-virüs 1 tarama programı 2 optimizasyon programı kullanıyorum.
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 26 Şubat 2019 #12 Scooby Doo Me dedi: Cok uzun zamandir virus taramasini birakin, programini bile kullanmiyorum, gerek duymuyorum Genişletmek için tıkla... En azından Windows Defender aktif olmalı. Kaç kişi gördük bu forumda AV kullanmayıp rehin virüsü yedikten sonra pişman olan
Scooby Doo Me dedi: Cok uzun zamandir virus taramasini birakin, programini bile kullanmiyorum, gerek duymuyorum Genişletmek için tıkla... En azından Windows Defender aktif olmalı. Kaç kişi gördük bu forumda AV kullanmayıp rehin virüsü yedikten sonra pişman olan
Jasanayaka Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.372 Makaleler 1 Çözümler 17 26 Şubat 2019 #13 ~10’dan fazlasını görmedim valla ne yalan söyleyeyim
FurkanGmK Megapat Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 173 Yer Turkey 28 Şubat 2019 #14 Win32/Ramnit, 500-600 tane dosyaya bulaşmıştı 5-6 sene önce.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 21 Ocak 2021 #15 Scooby Doo Me dedi: Cok uzun zamandir virus taramasini birakin, programini bile kullanmiyorum, gerek duymuyorum . Genişletmek için tıkla... Virüs yediğiniz zaman forumlarda ağlarsınız o zaman.
Scooby Doo Me dedi: Cok uzun zamandir virus taramasini birakin, programini bile kullanmiyorum, gerek duymuyorum . Genişletmek için tıkla... Virüs yediğiniz zaman forumlarda ağlarsınız o zaman.
viycim Picopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #16 dansemacabre dedi: Eski Samsung cihazda babam interneti bilinçsiz kullandığı için 119 tane trojan 2xxx küsur zararlı dosya bulmuştu Kaspersky. Asıl komik olansa cihaz nasıl alıştıysa virüslü çalışmaya virüsleri temizleyince bilgisayarın performansı düştü Genişletmek için tıkla... Virüsleri tekrar yukleseydiniz
dansemacabre dedi: Eski Samsung cihazda babam interneti bilinçsiz kullandığı için 119 tane trojan 2xxx küsur zararlı dosya bulmuştu Kaspersky. Asıl komik olansa cihaz nasıl alıştıysa virüslü çalışmaya virüsleri temizleyince bilgisayarın performansı düştü Genişletmek için tıkla... Virüsleri tekrar yukleseydiniz