RekOS 1709 v0.4 nasıl kurulur?

emin.0016

Hectopat
Daha fazla  
En düşük gecikme bu ROM'da mevcutmuş, bu forumdan bir kişi istatislikleri paylaşmış. Peki bu ROM'u bilgisayarıma nasıl kurabilirim bu düşük gecikmeye sahip olabilmek için?

Dosya Ekleri

• resim_2023-04-08_201736771.png
    resim_2023-04-08_201736771.png
    110,8 KB · Görüntüleme: 1.123
Bu RekOS'un isosudur. Dosyayı indirip çift tıklayıp bağlamanız yeterli. Sonrasında setup ile kurabilirsiniz. Not: Temiz kurulum için bu ISO'yu USB'nize yazdırıp(en az 8 GB) kurabilirsiniz.

Normal Windows kurar gibi mi kuracağım? windows10 a dönüp üstüne çift mi tıklayacağım

Bu RekOS'un isosudur. Dosyayı indirip çift tıklayıp bağlamanız yeterli. Sonrasında setup ile kurabilirsiniz. Not: Temiz kurulum için bu ISO'yu USB'nize yazdırıp(en az 8 GB) kurabilirsiniz.

Daha detaylı anlatabilir misiniz anlamadım şu an Windows 11 kullanıyorum.

Son düzenleme:
Evet normal bir Windows kurar gibi kuracaksınız

Windows 11 gitmesin sonra yeniden dönerim diyorsanız setup.exe dosyası ile kuracaksınız

USB ile kurmak daha sağlıklı olur hocam. Rufus'dan USB'ye ISO'yu yazdırıp USB ile boot edeceksiniz.

Evet normal bir Windows kurar gibi kuracaksınız.

Windows 11 gitmesin sonra yeniden dönerim diyorsanız setup.exe dosyası ile kuracaksınız.

USB ile kurmak daha sağlıklı olur hocam. Rufus'dan USB'ye ISO'yu yazdırıp USB ile boot edeceksiniz.

Link 2 GB olarak gösteriyor 2 gbolanı indirip Rufus'a kurup BIOS'tan flash ile açıp normal Windows kurar gibi kuracağım doğru mudur?

Ggos20h2'yi nereden bulabilirim şu an rekostayım Valorant çalışmıyor sürüm eski diye.

Son düzenleme:
Ggos yerine Ghost Spectre öneririm.

Dosya uzantısı biraz değişik.7ZIP ile çıkarcaksınız.

Şifre: Buradakilerden birisi.
AıoqweRT12312X - W10AIOU4 -W10aıoupdate5 -W10aıoupdate6 -W10aıoupdate61 W10aıoupdate62- W10aıoupdate7.

Bu OS'da ekran kartı güncelleyememe Valorant açamama gibi sorunlar olur mu ggos da sorun yaşamadım ama RekOS'da ne driver güncelleyebildim ne de Valorant oynayabildim oyun açıkken kendi kendine hep kapandı eski bir Windows sürümü kullanıyorsunuz diyerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı