Güvenilir mi bilmem ama illaki keylerini satan bir site veya sayfa vardır kontrol etmeni öneririm.
Hayır ama kod satın alabilirsiniz.
Keyler halen duruyor. 3. parti sitelerden alabilirsiniz şu an. İleride kalır mı bilmem.
Zaten Steam sürümleri korsandan bile daha kötü durumdaydı desek yalan olmaz. Benim kütüphanemde olmasına rağmen mecbur korsan indirdim. Çok da önemli değil bence anlayacağın. Yine de key satan yerler vardır. Kaldırıldı diye inşallah fiyatları yükselmemiştir alıp ekleyebilirsin çok istiyorsan.
DurmaPlay'de hala satılıyor sanırsam. Büyük ihtimalle geri getirmezler zaten Steam versiyonları çok bugluydu oynanacak gibi değil.
Aşağıdan yaklaşık 40 liraya "AKS8" kupon kodu ile alabilirsin.Ne yazıktır San Andreas için keyler şimdiden fahiş fiyattan satılmaya başlanmış. Bir yerde 70₺ yazıyordu. Ah kafam ah Steam de indirimle 8₺ ye düşüyordu neden almadımki
Mobilden de PC gibi olmaz be abi.
Derken? Zaten Steam key veriyor o site. Trilogy olarak satılıyor , fiyatı biraz pahalı gibi ama indirime kadar o keyler kalır mı bilmem.Ne yazıktır San Andreas için keyler şimdiden fahiş fiyattan satılmaya başlanmış. Bir yerde 70₺ yazıyordu. Ah kafam ah Steam de indirimle 8₺ ye düşüyordu neden almadımki
Mobilden de PC gibi olmaz be abi.
Aşağıdan yaklaşık 40 liraya "aks8" kupon kodu ile alabilirsin.
Aşağıdan da diğer oyunların fiyatlarını aratabilirsin en ucuz hangi sitede satılıyor diye.Buy Grand Theft Auto: San Andreas (PC) Steam Key | ENEBA
Buy Grand Theft Auto: San Andreas (PC) Steam Key at a cheaper price. Here in Eneba you will always find new and used games cheaper.www.eneba.com
Buy Grand Theft Auto San Andreas CD KEY Compare Prices - AllKeyShop.com
Buy Grand Theft Auto San Andreas CD KEY Compare Prices. Activate the CD Key on your Steam client to download Grand Theft Auto San Andreas. Save money and find the best deal.www.allkeyshop.com
Sorumluluk sana aittir.
Derken? Zaten Steam key veriyor o site. Trilogy olarak satılıyor, fiyatı biraz pahalı gibi ama indirime kadar o keyler kalır mı bilmem.
Aktif olmama ihtimali yok çünkü satılıyor her yerde.Teşekkür ederim, yalnız şimdi oyunlar Steam'de satışta olmadığı için key in aktif olmama ihtimali var mı?
Hocam pardon ya, sen önceki mesajında DurmaPlay'de satılıyor derken ben Play Store'u kastediyorsun sandım kafam mobil versiyonlara gittisenin linkede bakacağım hocam teşekkür ederim.
Oyunlar sadece satıştan kaldırıldı. Daha önce alanlar istediği zaman indirip oynayabilecek.
Ve başka siteden key alırsanız, Steam da yine aktif edebilirsiniz. Sorun çıkarmaz.
Şahsi görüşüm ise bence almayın artık. Paranızı bu üçlüye saklayın, üzerine biraz daha eklersiniz. Eskiler eskide kaldı artık. Rockstar kötü iş yapmaz, yenileri çıktığı zaman eskisinin yüzüne bakmaz insanlar