Rematch Takımımıza 5 Oyuncu Arıyoruz

MuroRado

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara / Keçiören
Selam futbol tutkunları! ⚽
Rematch’te uzun vadeli ve sağlam bir ekip kurma hedefindeyiz. Şu an için 5 oyuncuya ihtiyacımız var. Aradığımız profil net:

• 🧤 Kaleci: Refleksleri yerinde, pozisyon bilgisi iyi, güven veren biri.
  • 🤹‍♂️ Şovmenlik: Yeri geldi mi yeteneğini konuşturan ama takım oyunundan sapmayan tarzda.
  • 🤝 Takım Oyunu: Bireysellik değil, pas oyunu bizde ön planda.
  • ☮️ Toxiclik Minimum: Hataları tolere edebilen, ses tonunu ayarlayabilen, oyun sonrası gerilim yaratmayan biri.

🔸 Yaş önemli değil ama olgunluk bizim için önemli.
🔸 Aktiflik ve iletişim bizim için belirleyici.
🔸 Espiri anlayışı ve saygı birlikte olsun yeter.

Katılmak isteyenler mesaj atsın, küçük bir deneme maçına davet edeceğiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka ben gelebilirm demo zamanında çok oynadım ancak klavye yerine DualSense kolundan oynadım ve şu an nasıl bağlayacağımı bilmiyorum yardımcı olursan katılabilirim kaleci olarak.

Hocam bende oyunu almayı düşünüyorum da param standart sürüme yetiyor önerir misiniz standart sürümü ? Ultimate'e ya da Pro versiyona fiyat farkı değer mi?
Ben standart aldım sanırım kostüm mostümle ilgili oynayışla etikili birşey olacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar ReMatch Türkiye diye bir steam grubu kurdum buraya katılın katılanları tek tek ekleyecegim ben Steam Community :: Group :: Rematch TR aynı şekilde burdanda konuşuruz.

Xbox GamePass'den katılabilir miyim?
Steam Grubu bu sadece steam hesabınla katıla bilirsin ama oyun oynarken xboxdan katıla biliyorsun sanırım emin değilim araştırmak lazım çoklu platform destegi varmı.

Şu an çalışıyorum, 16:00'dan sonra müsait olur musunuz?
Uyumuş olurum o saate muhtemelen gruba girin yönetici benim zaten istek attın discord kurdum oraya koydum girersiniz ordan haberlerişiriz mutlaka.

Selam futbol tutkunları! ⚽
Rematch'te uzun vadeli ve sağlam bir ekip kurma hedefindeyiz. Şu an için 3 oyuncuya ihtiyacımız var. Aradığımız profil net:

• 🧤 kaleci: refleksleri yerinde, pozisyon bilgisi iyi, güven veren biri.
  • 🤹‍♂️ şovmenlik: yeri geldi mi yeteneğini konuşturan ama takım oyunundan sapmayan tarzda.
  • 🤝 takım oyunu: bireysellik değil, pas oyunu bizde ön planda.
  • ☮️ toxiclik minimum: hataları tolere edebilen, ses tonunu ayarlayabilen, oyun sonrası gerilim yaratmayan biri.

🔸 Yaş önemli değil ama olgunluk bizim için önemli.
🔸 Aktiflik ve iletişim bizim için belirleyici.
🔸 Espri anlayışı ve saygı birlikte olsun yeter.

katılmak isteyenler mesaj atsın, küçük bir deneme maçına davet edeceğiz.

Defans ya da kaleci olarak katılabilirim 2 yerdede oynayabiliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı