Remnant: From the Ashes Ücretsiz Oldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Remnant: From the Ashes Ücretsiz

Epic Games Store, ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Verilen üçüncü ücretsiz oyun ise Remnant: From the Ashes oldu. Üçüncü şahıs hatta kalma nişancı türündeki oyunda zor ama ödüllendirici bir deneyim sunmak için Souls benzerlerinden ilham alınıyor. Oyunda hayatta kalan son insanlardan biri olarak kendi başına veya en fazla iki hayatta kalan insanla birlikte ölümcül düşman […]

Devamı: Remnant: From the Ashes Ücretsiz Oldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Remnant: From the Ashes Ücretsiz

Epic Games Store, ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Verilen üçüncü ücretsiz oyun ise Remnant: From the Ashes oldu. Üçüncü şahıs hatta kalma nişancı türündeki oyunda zor ama ödüllendirici bir deneyim sunmak için Souls benzerlerinden ilham alınıyor. Oyunda hayatta kalan son insanlardan biri olarak kendi başına veya en fazla iki hayatta kalan insanla birlikte ölümcül düşman […]

Devamı: Remnant: From the Ashes Ücretsiz Oldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Zaten kutuphanemde vardi daha once de mi verildi acaba 🤔
Daha önceden de ücretsiz vermişlerdi, yine de alamayanlar için güzel fırsat.
Her sey cozuldu...

Kendini aşırı tekrar eden Dark Souls çakması bir oyun. Bu oyunun en büyük sıkıntısı ise bir ana görev zinciri var ancak ne yapman gerektiğini bir türlü tam olarak göstermiyor. Birkaç saat oynayıp silmiştim.
Hocam girmeyi düşünüyordum o zaman hiç girmeyeyim. Dark Souls hastası olan, özellikle 3. oyunu 22 kez bitirmiş biri olarak kendimi övmek istemem ama souls-like türünde gurme gibiyim istemsizce olsada :D Yine FromSoftware'ın yaptığı oyunlar dışında hiç bu türde güzel bir oyun göremiyoruz. Anlaşılan bugünde ekmek çıkmadı.

Hocam girmeyi düşünüyordum o zaman hiç girmeyeyim. Dark Souls hastası olan, özellikle 3. oyunu 22 kez bitirmiş biri olarak kendimi övmek istemem ama souls-like türünde gurme gibiyim istemsizce olsa da :D Yine FromSoftware'ın yaptığı oyunlar dışında hiç bu türde güzel bir oyun göremiyoruz. Anlaşılan bugünde ekmek çıkmadı.

Dostum ek olarak oyunun optimizasyonu da çok kötü. Ultra'da rahat oynamam gerekirken takılmalar oluyordu yer yer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı