Removable Drive (16 GB) virüs mü?

Daha fazla  
Birinden bir USB ödünç aldık ve ben removable drive (16 GB) diye bir şeye tıkladım. Sonra Windows Defender trojan var dedi. Oradan kalıcı olarak kaldırdım. Şu an PC'de ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

1736758652461.png

1736758696613.png

Birinden bir USB ödünç aldık ve ben removable Drive (16 GB) diye bir şeye tıkladım. Sonra Windows Defender trojan var dedi. Oradan kalıcı olarak kaldırdım. Şu an PC'de ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Eki Görüntüle 2395724

Eki Görüntüle 2395726

Ben flaşımı hiçbir şekilde başka bilgisayarlara takmam ya da başkasından alınan flaşı kendime takmam inanılmaz zor durumda kalmadığım sürece, size de böyle öneriyorum. Anti-Virüs ile tarama yapıp bilgisayarda değişiklik var mı kontrol etmeniz gerekiyor, sistem dosyalarında bozukluk varsa en kolay yol formattır.

Yüksek ihtimal ile evet.

Malwarebytes kurup tam tarama yapın. Sistemi yeniden başlatın. Bir gariplik sezerseniz yine format atın.

Ben flaşımı hiçbir şekilde başka bilgisayarlara takmam ya da başkasından alınan flaşı kendime takmam inanılmaz zor durumda kalmadığım sürece, size de böyle öneriyorum. Anti-Virüs ile tarama yapıp bilgisayarda değişiklik var mı kontrol etmeniz gerekiyor, sistem dosyalarında bozukluk varsa en kolay yol formattır.

Babam istedi bir makinenin dosyaları bunlar Malwarebytes ile tarama yaptım bir şeyler bulmadı 1 2 önceden kalan bir şeyler buldu zaten Windows Defender kendi bulduğunda silmiştim galiba kalmadı zaten eski bir virüs galiba 2020 de bulaşmış.

Yeni konular

Geri
Yukarı