Cliolarda garanti kaç yıl? 3 mü? Bilmediğim için soruyorum. Ben 5 yıl garanti var diye yazdım. Eğer garantisi bitmişse tabii ki fazla paraya gerek yok özelden yaptırmak çok daha mantıklı.garantisi bitmis özele devam
Yetkili serviste yaptirmaya ozen gosterin, 8000 tl istediklerine gore rutin bakim gibi duruyor.Merhaba, Clio5 2020 model bir aracım var. Yıllık bakımını yaptırmak istiyorum ama yetkili servis 8 bin TL fiyat istiyor. Sizce özel serviste mi yaptırmalıyım ya da yetkili servise mi gitmeliyim?
İyi niyet garantisi diye bir durum var hocam, indirim yapiyorlar.garantisi bitmis özele devam
Merhaba, Clio5 2020 model bir aracım var. Yıllık bakımını yaptırmak istiyorum ama yetkili servis 8 bin TL fiyat istiyor. Sizce özel serviste mi yaptırmalıyım ya da yetkili servise mi gitmeliyim?
Şehrinizde varsa servisin yorumlarına bakın. Yakınlarınıza sorun. 8.000 TL'lik hizmet alacaksınız bence verilir.Merhaba, Clio5 2020 model bir aracım var. Yıllık bakımını yaptırmak istiyorum ama yetkili servis 8 bin TL fiyat istiyor. Sizce özel serviste mi yaptırmalıyım ya da yetkili servise mi gitmeliyim?
20.000 TL'de olsa verelim ben razıyım ama 20.000TL verince 20.000 TL'lik hizmet alalım. Arabayı güvenle teslim edebilen var mı? Ekonomi düzelir ama bu sosyal çürüme nasıl düzelecek bilmiyorum.Senin iyiymiş, 17 Kuga otomatik dizel 90000 bakımı 4 ay once 20.180 TL istediler.
Şehrinizde varsa servisin yorumlarına bakın. Yakınlarınıza sorun. 8.000 TL'lik hizmet alacaksınız bence verilir.
20.000 TL'de olsa verelim ben razıyım ama 20.000TL verince 20.000 TL'lik hizmet alalım. Arabayı güvenle teslim edebilen var mı? Ekonomi düzelir ama bu sosyal çürüme nasıl düzelecek bilmiyorum.
Nasil yani araba 2 senedir bakimsiz mi geziyor?Bir de şöyle bir durum var ben arabayı sahibinden değil galeriden aldım. 3. bakım yetkili serviste yapılmış görünmüyor. Alırken sorduğumda bakımı var demişlerdi ama ne kadar doğru bilmiyorum. Yetkili serviste 3. bakımları yapılmamışsa onu da yaparız 13bin civarı tutar demişlerdi. Bilmiyorum paylaşmak doğru olur mu ama şimdi araştırırken Kurtay oto diye bir işletme buldum Dacia Renault özel servis diyor. Acaba buradan da yetkili servis gibi hizmet alabilir miyim?
onu bilmiyorum yetkili serviste 3. bakımı yapılmamış ama eski sahibi dışarıda yaptırmış olabilirNasil yani araba 2 senedir bakimsiz mi geziyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.