Renault Latitude alınır mı?

  • Konuyu başlatan T.t
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 9B
Ben önermiyorum. O paralara 2012 Corolla, 2013 Focus gibi arabalar alınabilir. Ayrıca o kasa 1.5 tondan fazla ve üstüne yolcu oturunca 2 tona yaklaşacağı için 1.5 dCi yetersiz geliyor. Dolu Corolla ve Focus daha çekici.
 
1.5 dci Latitude alınır mı alırsam satılır mı? Aracın çok güzel özellikleri var.
Satışı çok hızlı bir araba değil. Ama fazlasıyla underrated bir araba. Motoru ve kaportası temiz bir Latitude bulursanız, iyi olduğundan eminseniz kesinlikle tercih edilebilir. İçindeki ses sistemi bile adını tam hatırlamıyorum ama ünlü bir marka tarafından tasarlanmıştı. Renault'un yaptığı D segment araçların tutmaması enteresan. Eskiden Laguna vardı ve üretimini bıraktılar. Zamanın önemli arabalarından. Ardından Latitude ve şimdi de Talisman'dan istedikleri verimi alamadılar. Latitude kesinlikle konforu, motoru, yakışıklılığı ile alınabilecek bir araba. Bu işin ticaretini düşünüyorsanız VAG grubun araçları gibi hızlı satamazsınız orası ayrı.
 
Çöp Renault'u önermem bizde 2014 model symbol vardı araba o kadar boş ki arabada hararet göstergesi yok araba kronik bütün Renault araçlar onun yerine biz gayışş Fiat linea alacağız.
Symbol zaten boş bi araç Latitude ile bir değil kıyaslaman yanlış her markanın iyi ve kötü modelleri vardır. Latitude güzel bir araç.
 
Temiz bir Latitude bulursanız alınır. Symbol kullanıp Renault'a laf atan arkadaş gibilerin laflarına kanmayın. 1.5 dCi sizi üzmez. 1.4 D4D Corolla daha az performanslı.
 
Bütçeniz kaç acaba ? Aracın piyasası çok geniş fiyat olarak 85-90'a da var 140'a da var ağır hasar kayıtlı olanlar 85-90 arası temizleri 130-140.
 
Temiz bir Latitude bulursanız alınır. Symbol kullanıp Renault'a laf atan arkadaş gibilerin laflarına kanmayın. 1.5 dCi sizi üzmez. 1.4 D4D Corolla daha az performanslı.
Renaultun hepsi çöp avrupa kandırıyor
 

Yeni konular

Geri
Yukarı