Renault Latitude nasıldır?

mkalpkiray

Centipat
Daha fazla  
Renault Latitude nasıldır hocam bilen birisi yazabilir mi acaba? Piyasası neden yok bu arabaların? Bu kadar donanımlı araba neden bu kadar ucuz? Aynı km de daha düşük segmentli daha az özellikli Megane bundan neden pahalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Renault Latitude nasıldır hocam bilen birisi yazabilir mi acaba? Piyasası neden yok bu arabaların? Bu kadar donanımlı araba neden bu kadar ucuz? Aynı km de daha düşük segmentli daha az özellikli Megane bundan neden pahalı?

Üretimi durdu, Renault olduğu için tutmadı. Bir de yanlış hatırlamıyorsam babamın dediğine göre elektroniği fazla olduğu için uğraştırıyormuş. O yüzden tutmamış, aynı şekilde Talisman'da öyle.

Renault Laguna, Talisman ve Latitude az üretilen, ülkemizde de çok yaygın olmayan modeller. Parça ve bakım maliyetleri bu yüzden Megane'a göre daha yüksek olur. Bu iki modelinde elektroniği iyi değil. Bende Laguna alacaktım. Çok araştırdım ettim ve sırf elektronik sistemleri yüzünden vazgeçtim.

Son düzenleme:
D segmentindeki uygun fiyatlı araçlardan biri genel olarak ülkemizde d segmentinde Passat superb harici araç tutmaz. Onlardan daha iyi araçlar var olmasına rağmen eğer biniciyseniz düşük km 150bin altı 1.5dci otomatik ve ya manuel alınabilir. Motor mekanik olarak parça sıkıntısı çekmezsiniz. 1.5dci olduğundan

D segmentindeki uygun fiyatlı araçlardan biri genel olarak ülkemizde d segmentinde Passat superb harici araç tutmaz. Onlardan daha iyi araçlar var olmasına rağmen eğer biniciyseniz düşük km 150bin altı 1.5dci otomatik ve ya manuel alınabilir. Motor mekanik olarak parça sıkıntısı çekmezsiniz. 1.5dci olduğundan
Hocam superb'ler yüksek. Yoksa çok mantıklı da aslında Latitude u c segmentin en tepesi olarak değerlendirmek lazım. Otamatik viteslerinde sıkıntı var mı peki hocam? Alacağım manuel olacak yüksek ihtimalle ama otamatik vites daha güzel olurdu

Hocam superb'ler yüksek. Yoksa çok mantıklı da aslında Latitude u c segmentin en tepesi olarak değerlendirmek lazım. Otamatik viteslerinde sıkıntı var mı peki hocam? Alacağım manuel olacak yüksek ihtimalle ama otamatik vites daha güzel olurdu
Latitude donanımlarıyla kesinlikle d segmenti bir otomobil size dolu paketi denk gelmemiştir. 1.5dci EDC şanzıman kullanıyor diye biliyorum genel olarak sorunsuz bir şanzıman

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı