Render için AMD Ryzen 9 9950X vs Ryzen 9 9950x3D

Merhaba. arkadaşlar. konu başlığınla alakasız olacak azıcık ama render çoklu çekirdek işlem performansı olarak Amd R9 9950X ve İnterl Core Ultra 9 285K arasında kaldım.
görme engelli bir kullanıcıyım Oyun oynamıyorum, daha doğrusu oynayamıyorum 😂
ABBYY FineReader vs OCR, ofis uygulamaları kullanıyorum sadece.
sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. tecrübeli
1 veya 2 saat CS:GO oynuyor arkadaş başka bir oynamıyor genellikle render alıyor.
jMerhaba. arkadaşlar. konu başlığınla alakasız olacak azıcık ama render çoklu çekirdek işlem performansı olarak Amd R9 9950X ve İnterl Core Ultra 9 285K arasında kaldım.
arkadaşlar vardır.

Peki arkadaşlar.
Amd 9950X vs İntel Core Ultra 9 285K render için hangisi daha iyi ve tavsiye edilir.
oyun oynamıyorum.
ABBYY FineReader ve OCR, ofis programları kullanıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba. Arkadaşlar. Konu başlığınla alakasız olacak azıcık ama render çoklu çekirdek işlem performansı olarak AMD R9 9950X ve interl Core Ultra 9 285K arasında kaldım.
Görme engelli bir kullanıcıyım oyun oynamıyorum, daha doğrusu oynayamıyorum 😂
Abbyy finereader vs OCR, ofis uygulamaları kullanıyorum sadece.
Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Tecrübeli.

Jmerhaba. Arkadaşlar. Konu başlığınla alakasız olacak azıcık ama render çoklu çekirdek işlem performansı olarak AMD R9 9950X ve interl Core Ultra 9 285K arasında kaldım.
Arkadaşlar vardır.

Peki arkadaşlar.
AMD 9950X vs Intel Core Ultra 9 285K render için hangisi daha iyi ve tavsiye edilir.
Oyun oynamıyorum.
Abbyy finereader ve OCR, ofis programları kullanıyorum.

Tabii ki AMD Ryzen 9 9950x3D.

Merhaba. Arkadaşlar. Konu başlığınla alakasız olacak azıcık ama render çoklu çekirdek işlem performansı olarak AMD R9 9950X ve interl Core Ultra 9 285K arasında kaldım.
Görme engelli bir kullanıcıyım oyun oynamıyorum, daha doğrusu oynayamıyorum 😂
Abbyy finereader vs OCR, ofis uygulamaları kullanıyorum sadece.
Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Tecrübeli.

Jmerhaba. Arkadaşlar. Konu başlığınla alakasız olacak azıcık ama render çoklu çekirdek işlem performansı olarak AMD R9 9950X ve interl Core Ultra 9 285K arasında kaldım.
Arkadaşlar vardır.

Peki arkadaşlar.
AMD 9950X vs Intel Core Ultra 9 285K render için hangisi daha iyi ve tavsiye edilir.
Oyun oynamıyorum.
Abbyy finereader ve OCR, ofis programları kullanıyorum.

Arasında testlerde Core Ultra biraz daha iyi ama 6 bin TL'lik fark far aralarında (Core Ultra daha pahalı) sen seç.

Evet Amd 9950x daha mantıklı gibi duruyor.
yapay zeka bile bir sürü karşılaştırma yaptı sonuç:

Ağır işlerde, özellikle ABBYY gibi çok çekirdek kullanan ve uzun süren işlemlerde Ryzen 9 9950X ciddi şekilde önde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı