SoPofL Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 Bütün her şeyde durum böyle ve renkler çok sinir bozucu. Oyun oynarken bazı tuşlara aynı anda bastım ve oldu tuşları hatırlamıyorum Dosya Ekleri Adsız4.png 126,7 KB · Görüntüleme: 109
Bütün her şeyde durum böyle ve renkler çok sinir bozucu. Oyun oynarken bazı tuşlara aynı anda bastım ve oldu tuşları hatırlamıyorum
laislabonita Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1.161 Çözümler 7 Yer Gabon Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Mart 2021 #2 Güzel olmuş aslında hangi tuşlara bastın?
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 21 Mart 2021 #3 Yüksek Karşıtlık açılmış olabilir Erişim Kolaylığı olayından, kapat onu.
SoPofL Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #4 SoPofL dedi: Bütün her şeyde durum böyle ve renkler çok sinir bozucu. Oyun oynarken bazı tuşlara aynı anda bastım ve oldu tuşları hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla... Söyledim hatırlamadığımı ama
SoPofL dedi: Bütün her şeyde durum böyle ve renkler çok sinir bozucu. Oyun oynarken bazı tuşlara aynı anda bastım ve oldu tuşları hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla... Söyledim hatırlamadığımı ama
Tat Picopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 120 Çözümler 1 Yer Amerika Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #5 Şunu Deneyin 1.Masasüstü'ne Gelin ve Mouse'den sağ tık yapın ardından kişileştir'e basın ve Temalar'a girin oradan Windows 10'un temasını seçin. 2.Erişim Kolaylığı'dan Yüksek Karşıtlık'ı kapatın. Sorun çözüldü ise Çözüldü işaretlemeyi unutmayın.
Şunu Deneyin 1.Masasüstü'ne Gelin ve Mouse'den sağ tık yapın ardından kişileştir'e basın ve Temalar'a girin oradan Windows 10'un temasını seçin. 2.Erişim Kolaylığı'dan Yüksek Karşıtlık'ı kapatın. Sorun çözüldü ise Çözüldü işaretlemeyi unutmayın.
laislabonita Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1.161 Çözümler 7 Yer Gabon Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Mart 2021 #6 SoPofL dedi: Söyledim hatırlamadığımı ama Genişletmek için tıkla... Hatırlamaya çalış. Efsane olmuş bu şekilde bembeyaz ekran gözümü alıyor çünkü.
SoPofL dedi: Söyledim hatırlamadığımı ama Genişletmek için tıkla... Hatırlamaya çalış. Efsane olmuş bu şekilde bembeyaz ekran gözümü alıyor çünkü.
SoPofL Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #7 296822 dedi: Yüksek Karşıtlık açılmış olabilir Erişim Kolaylığı olayından, kapat onu. Genişletmek için tıkla... mala anlatır gibi anlatır mısın? laislabonita dedi: Hatırlamaya çalış. Efsane olmuş bu şekilde bembeyaz ekran gözümü alıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... koyu mod var
296822 dedi: Yüksek Karşıtlık açılmış olabilir Erişim Kolaylığı olayından, kapat onu. Genişletmek için tıkla... mala anlatır gibi anlatır mısın? laislabonita dedi: Hatırlamaya çalış. Efsane olmuş bu şekilde bembeyaz ekran gözümü alıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... koyu mod var
Tat Picopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 120 Çözümler 1 Yer Amerika Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #8 Masasüstü'ne girelim sağ tık yapalım ve kişileştir'e tıklayalım Tema'ya girelim ve orada yüksek karşıtlık diyor ve oradan Windows 10 yazan temayı seçelim.
Masasüstü'ne girelim sağ tık yapalım ve kişileştir'e tıklayalım Tema'ya girelim ve orada yüksek karşıtlık diyor ve oradan Windows 10 yazan temayı seçelim.
SoPofL Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #9 Tat dedi: Şunu Deneyin 1.Masasüstü'ne Gelin ve Mouse'den sağ tık yapın ardından kişileştir'e basın ve Temalar'a girin oradan Windows 10'un temasını seçin. 2.Erişim Kolaylığı'dan Yüksek Karşıtlık'ı kapatın. Sorun çözüldü ise Çözüldü işaretlemeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... eyvallah
Tat dedi: Şunu Deneyin 1.Masasüstü'ne Gelin ve Mouse'den sağ tık yapın ardından kişileştir'e basın ve Temalar'a girin oradan Windows 10'un temasını seçin. 2.Erişim Kolaylığı'dan Yüksek Karşıtlık'ı kapatın. Sorun çözüldü ise Çözüldü işaretlemeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... eyvallah
Tat Picopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 120 Çözümler 1 Yer Amerika Texas Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #10 Sorun Çözüldü'mü?