3D Artist Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 195 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Eylül 2022 #1 İnternette satılan renkli uçlu kalem ucu gibi bir şey var mı? Örnek veriyorum 0.7 kalemin içine koyulan yeşil ucun yeşil yazması gibi.
İnternette satılan renkli uçlu kalem ucu gibi bir şey var mı? Örnek veriyorum 0.7 kalemin içine koyulan yeşil ucun yeşil yazması gibi.
Catacomb Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #2 3D Artist dedi: İnternette satılan renkli uçlu kalem ucu gibi bir şey var mı? Örnek veriyorum 0.7 kalemin içine koyulan yeşil ucun yeşil yazması gibi. Genişletmek için tıkla... Evet, var.
3D Artist dedi: İnternette satılan renkli uçlu kalem ucu gibi bir şey var mı? Örnek veriyorum 0.7 kalemin içine koyulan yeşil ucun yeşil yazması gibi. Genişletmek için tıkla... Evet, var.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.595 Makaleler 2 Çözümler 35 8 Eylül 2022 #3 Kırmızı var ama diğerlerini bilmiyorum büyük ihtimalle vardır ama.
xPigeons Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 315 Çözümler 3 8 Eylül 2022 #4 Evet var ama tekli olarak değil de birkaç renk aynı paketin içinde olanını zamanında kullanmıştım. Hala daha olacağını düşünüyorum.
Evet var ama tekli olarak değil de birkaç renk aynı paketin içinde olanını zamanında kullanmıştım. Hala daha olacağını düşünüyorum.
3D Artist Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 195 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Eylül 2022 #5 Catacomb dedi: Evet, var. Genişletmek için tıkla... Link ya da isim alabilir miyim?
5 519552 Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 1.148 Çözümler 2 8 Eylül 2022 #6 3D Artist dedi: İnternette satılan renkli uçlu kalem ucu gibi bir şey var mı? Örnek veriyorum 0.7 kalemin içine koyulan yeşil ucun yeşil yazması gibi. Genişletmek için tıkla... Ne kadar işe yarıyor bilmiyorum
3D Artist dedi: İnternette satılan renkli uçlu kalem ucu gibi bir şey var mı? Örnek veriyorum 0.7 kalemin içine koyulan yeşil ucun yeşil yazması gibi. Genişletmek için tıkla... Ne kadar işe yarıyor bilmiyorum
Catacomb Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #7 3D Artist dedi: Link ya da isim alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Internete renkli kalem ucu yazınca çıkıyor. Girip bakabilirsiniz.
3D Artist dedi: Link ya da isim alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Internete renkli kalem ucu yazınca çıkıyor. Girip bakabilirsiniz.