Renkli vizör yasak mı?

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, yakın zamanda kask olarak AGV k1-s almayı düşünüyorum. Artı olarak: Ya full siyah kask, ya da Iridium mavisi veya başka bir renkte olan renkli vizör almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Görüşte falan problem oluyor mu (gece falan) ayrıca yasak diye duymuştum. Kaskı da vizörü de orijinal alacağım, çakmalarında vizörün arasından hava girme vs. problemi olabilir diye düşündüm. Bilgilendirirseniz memnun kalırım.

Yasakmı bilmiyorum ama şahsen şeffaf vizör kullanmanızı öneririm veya gece sürüşlerinde şeffaf vizör takın.
Hocam zaten alınca direkt şeffafı ile birlikte geliyor.Olmadı onu takırım gece.Gece çok karanlık gösteriyor sanırım dediğinize göre.

Bizim bi düşük IQ'lu arkadaş var, motoru gece de kullanıyor ve vizörü siyah. Gece vizör açık geziyor, göz kuruluğu oluştu sürekli gözüne rüzgar vurduğu için. Şu anda damla kullanıyor. Geçen de kask ile kafası arasına arı sıkıştı yolda giderken. İyi ki sokmadı. Soksa sıkıntı. Hala da bana siyah vizör daha iyi diye savunuyor. Gece koyu renkli vizörle görmek imkansız. Kendisi de göremediği için kapatamıyor. Buz gibi havada vizör açık geziyor. Bahanesi de vizör beni darlıyor(yalan).

Yani kısaca sadece ve sadece gündüz motora bineceksen siyah vizör olabilir ama akşam bile kullanacaksan (bak gece demiyorum gece zaten imkansız) renkli vizör alma. Güneş vizörü olan bir kask al güneş çok rahatsız ediyorsa.

Bizim bir düşük IQ'lu arkadaş var, motoru gece de kullanıyor ve vizörü siyah. Gece vizör açık geziyor, göz kuruluğu oluştu sürekli gözüne rüzgar vurduğu için. Şu anda damla kullanıyor. Geçen de kask ile kafası arasına arı sıkıştı yolda giderken. İyi ki sokmadı. Soksa sıkıntı. Hala da bana siyah vizör daha iyi diye savunuyor. Gece koyu renkli vizörle görmek imkansız. Kendisi de göremediği için kapatamıyor. Buz gibi havada vizör açık geziyor. Bahanesi de vizör beni darlıyor(yalan).

Yani kısaca sadece ve sadece gündüz motora bineceksen siyah vizör olabilir ama akşam bile kullanacaksan (bak gece demiyorum gece zaten imkansız) renkli vizör alma. Güneş vizörü olan bir kask al güneş çok rahatsız ediyorsa.

Sağ olasın hocam, bir de bunun yağmuru var. Arkadaşla dışarı çıktık ben artçıydım. Kask olmadığı için bir tane kaza yapıp kullanmadığı vizörü olmayan LS2 kask getirdi. Otobana çıktık, çok da değil 85 civarı gidiyoruz yağmur da bize doğru yağıyor. Vizör falan da yok mermi gibi gözüme girmeye başladı damlalar, dayanamadım en sonunda dedim dön. Oradan geri döndük, dayanılacak gibi değil. Ben büyük ihitmal şeffafı ve başka renkli bir vizör alırım. Hocam sorum olacak, full siyah vizör mi önerirsin yoksa Iridium mavisi mi?

Sağ olasın hocam, bir de bunun yağmuru var. Arkadaşla dışarı çıktık ben artçıydım. Kask olmadığı için bir tane kaza yapıp kullanmadığı vizörü olmayan LS2 kask getirdi. Otobana çıktık, çok da değil 85 civarı gidiyoruz yağmur da bize doğru yağıyor. Vizör falan da yok mermi gibi gözüme girmeye başladı damlalar, dayanamadım en sonunda dedim dön. Oradan geri döndük, dayanılacak gibi değil. Ben büyük ihitmal şeffafı ve başka renkli bir vizör alırım. Hocam sorum olacak, full siyah vizör mi önerirsin yoksa Iridium mavisi mi?
Yani açıkçası akşam vakti ikisinin birbirinden pek farkı yok. Sadece ve sadece gündüz kullanıp döneceğin zamanlar için alacaksan hangisi güzel geliyorsa al. Ben kaskı alırken kutudan ekstra füme vizör de çıktı, 3 yıldır hiç takmadım. Bence gerek yok çünkü. Şeffaf vizör + güneş vizörü gayet yeterli oluyor.

Yani açıkçası akşam vakti ikisinin birbirinden pek farkı yok. Sadece ve sadece gündüz kullanıp döneceğin zamanlar için alacaksan hangisi güzel geliyorsa al. Ben kaskı alırken kutudan ekstra füme vizör de çıktı, 3 yıldır hiç takmadım. Bence gerek yok çünkü. Şeffaf vizör + güneş vizörü gayet yeterli oluyor.

AGV k1S'de güneş vizörü yok hocam sanırım, ekstra almaya gerek var mı? Ayrıca alacağım kask yılların bilindik markası AGV fakat yine de sorayım dedim. Bilginiz var mı bu kask hakkında? Sağlamlığı vs.

AGV k1S'de güneş vizörü yok hocam sanırım, ekstra almaya gerek var mı? Ayrıca alacağım kask yılların bilindik markası AGV fakat yine de sorayım dedim. Bilginiz var mı bu kask hakkında? Sağlamlığı vs.
K1s sınıfın en sağlam kasklarından biri ancak sınıfı için biraz pahalı. Onun dışında güzel bir kask. Eşime aldım o kullanıyor. Artçı olduğu için çok bir yorum yapamaz ama genel olarak memnun kasktan. Sadece termoplastik kask için biraz pahalı o kadar. Onun dışında herhangi bir sorunu yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı