Reno 7 alınır mı?

Reno 4 kullanıyorum. Oppo, reno serilerinde sürekli 720G ve 680 gibi işlemciler kullandı taa ki 8 serisine kadar. Reno 4'ten beri tartışılan bir seri, soru hep şu "neden güçlü bir işlemci değil?" açık konuşayım S20 FE ya da S21 daha önde ama tercihiniz Samsung dışında olacaksa reno serisi ilk sırayı alır. Evet PUBG gibi oyunları yüksek grafiklerde 60 FPS oynatmıyor ama yazılımı, arayüzü, kamerası çok iyi. Yüksek ayarda oynatmıyor dediysem de, orta ayarlarda oynatmadığı oyun yok. Oyun odaklı almıyorsanız ilk sıraya Samsung ikinci sıraya Oppo'yu yazarım.
Oyun oynamıyorum zaten telefonda ama ilerleyen yıllarda sistem performansı düşer korkusu yaratıyor 680. Şu sıralar piyasada bu fiyat bandında bulunan telefonların tasarımları bana hep aynı ve sıkıcı geliyordu, reno 7 bunu kırdı ama donanım tarafında da üzdü. İkisi aynı anda olmuyor galiba, en azından bu fiyata olmuyor gibi. Reno 8'i bekleyip ona para biriktireyim diyeceğim ama Reno 7 bile çok geç geldi TR'ye...

Oyun oynamıyorum zaten telefonda ama ilerleyen yıllarda sistem performansı düşer korkusu yaratıyor 680. şu sıralar piyasada bu fiyat bandında bulunan telefonların tasarımları bana hep aynı ve sıkıcı geliyordu, reno 7 bunu kırdı ama donanım tarafında da üzdü. İkisi aynı anda olmuyor galiba, en azından bu fiyata olmuyor gibi. Reno 8'i bekleyip ona para biriktireyim diyeceğim ama reno 7 bile çok geç geldi TR'ye...

Hocam reno 7'nin fiyatı 1 ay içinde ucuzlayacaktır. 600 serisinden olması gözünüzü korkutmasın. SD680 nispeten yeni, günlük kullanım için performanslı bir o kadar tasarruflu bir işlemcidir. Dediğim gibi oyun odaklı tavsiye edeceğim bir telefon değil ama reno 4 bile kamera tarafında çok iyi işler başarıyorken reno 7'de iyi bir tercih.

Hocam reno 7'nin fiyatı 1 ay içinde ucuzlayacaktır. 600 serisinden olması gözünüzü korkutmasın. SD680 nispeten yeni, günlük kullanım için performanslı bir o kadar tasarruflu bir işlemcidir. Dediğim gibi oyun odaklı tavsiye edeceğim bir telefon değil ama reno 4 bile kamera tarafında çok iyi işler başarıyorken reno 7'de iyi bir tercih.
Başkaları da fiyat düşüşü olabilir dedi, akakçede takip listemde. Bekleyelim bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı