Replika akıllı saat zararlı mı?

• Parana zararlı.
  • Sağlığına zararlı.
  • Karakterine zararlı.
Çakma ürün kullanmak, aşağılık kompleksi belirtisidir.
Boş yorum, insanların birçoğu çok fazla hoşuna giden ürünleri alamıyor ve merak ettikleri veya sevdikleri özellikleri kullanamıyor. Telefon olmadığı sürece ben buna karşı değilim. Aşağılık kompleksi değil sadece paranın olmamasından kaynaklı dünyanın her yerinde herkesin rahatlıkla eriştiği şeylere erişemiyoruz ve bu da ister istemez meraktan ve istekten ötürü replikaya itiyor.

Boş yorum, insanların birçoğu çok fazla hoşuna giden ürünleri alamıyor ve merak ettikleri veya sevdikleri özellikleri kullanamıyor. Telefon olmadığı sürece ben buna karşı değilim. Aşağılık kompleksi değil sadece paranın olmamasından kaynaklı dünyanın her yerinde herkesin rahatlıkla eriştiği şeylere erişemiyoruz ve bu da ister istemez meraktan ve istekten ötürü replikaya itiyor.
"Aşağılık kompleksi değil sadece" ile başlayan cümlenin devamı zaten aşağılık kompleksini tanımlıyor.

"Aşağılık kompleksi değil sadece" ile başlayan cümlenin devamı zaten aşağılık kompleksini tanımlıyor.
Kendini daha kötü hissetmek fiziksel veya manevi bir eksiklikle olabilir ancak ülkenin getirdiği şartlar eşliğinde ben aklımı ve hür irademi kullanarak bir aygıta binlerce TL ödemek istemeyebilirim. Bu durumda da eğer zararı olmayacak bir ürün varsa ona yönelmem de doğaldır. Çakma telefon vs. için dediğin durum geçerli katılıyorum çünkü o bambaşka bir boyut ancak örnek olarak bir saate 7-8K vermek bana göre gereksiz ve benim işime yarayacak ya da merak ettiğim bir özelliği barındırıyorsa o kadar para vermektense replika daha mantıklı gelecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı