K kaaanniw Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #1 Merhaba iyi sosyaller. İstanbul'dan bir tedarikçi buldum ve uygun fiyata replika Rolex satıyor. Üstünde Rolex yazıyor mesela ama orjinal değil. Ben bu kişiden alıp satsam bu yasal mı ve yasalsa haram mı helal mi olur?
Merhaba iyi sosyaller. İstanbul'dan bir tedarikçi buldum ve uygun fiyata replika Rolex satıyor. Üstünde Rolex yazıyor mesela ama orjinal değil. Ben bu kişiden alıp satsam bu yasal mı ve yasalsa haram mı helal mi olur?
kemakemakokako Femtopat Katılım 6 Eylül 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #2 marka telifden dava açmaz zaten yani teknk olarak yasal ancak harambı bilemem ama bence helal
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 15 Eylül 2025 #3 Replika olduğunu belirtecekseniz haram helaline takılmanıza gerek yok.
K kaaanniw Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #4 Livo dedi: Replika olduğunu belirtecekseniz haram helaline takılmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Orjinal satanların hakkına girecekmis gibi hissediyorum
Livo dedi: Replika olduğunu belirtecekseniz haram helaline takılmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Orjinal satanların hakkına girecekmis gibi hissediyorum
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 15 Eylül 2025 #5 kaaanniw dedi: Orijinal satanların hakkına girecekmis gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... O sizin insafınıza kalıyorda rolexten bahsediyoruz.
kaaanniw dedi: Orijinal satanların hakkına girecekmis gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... O sizin insafınıza kalıyorda rolexten bahsediyoruz.
BluedragonSelim Nanopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 753 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2025 #6 kaaanniw dedi: Orijinal satanların hakkına girecekmis gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer replika olduğunu belirtirsen sorun olmaz.
kaaanniw dedi: Orijinal satanların hakkına girecekmis gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer replika olduğunu belirtirsen sorun olmaz.
K kaaanniw Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #7 Yani şimdi şöyle, patentli ürüne çok yakın benzeyen bir ürün satacağım yani bu bilgi hırsızlığına girmezmi?
Yani şimdi şöyle, patentli ürüne çok yakın benzeyen bir ürün satacağım yani bu bilgi hırsızlığına girmezmi?
TosunPASA Megapat Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 967 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İSTANBUL Daha fazla Sistem Özellikleri W11-Linux Cinsiyet Erkek Meslek Emekli 15 Eylül 2025 #8 Bayağı bayağı şeyhülislamlar varmış.