Resident Evil 2-3-4 vs 7-8

desperatis

Centipat
Arkadaşlar, ilk kez Resident Evil oynayacağım uzun zamandır oynamak aklımda var ama korku oyunu oynamaktan da çekiniyorum, pek bana göre değil ama canım da gerilim adrenalin istiyor. Bu zam muhabbetinden dolayı da alabildiğimi alayım diyorum. 2-3-4 remake toplam 900 liraya mâl oluyor 7-8 ise yaklaşık 480 liraya mâl olması lazım. 7-8 Gold Edition paketi 600 lira. Şimdi ilk sorum 2-3-4vs7-8'den hangisi alınır hangisi parasına değer? 4 remake beni kendine çok çekti onu almak istiyorum ama onun için 2-3 oynamak lazım galiba ama parası tuzlu. 7-8 alsam gönlüm 4'te kalacak. Hepsini alsam sepetin maşallahı oluyor. Çok kararsız kaldım.

Korkmak istiyorsan 7 ve 8 öneririm. Aksiyon ve Hollywood tarzı olsun diyorsan da 4. oyunu öneririm. Gold Edition versiyonları ise çok gerekli değil bence.

Korkmak istiyorsan 7 ve 8 öneririm. Aksiyon ve Hollywood tarzı olsun diyorsan da 4. oyunu öneririm. Gold Edition versiyonları ise çok gerekli değil bence.
Hocam öyle dümdüz de korkmak istiyor değilim sanki ya çünkü korku oyunlarını oynayamıyorum. En basitinden şöyle anlatayım. Dying light 1 de gece eceller çıkınca korkudan arkama bakmadan kaçıyordum elimden geldiğince gece dışarda olmamaya çalışıyordum.

Hocam öyle dümdüz de korkmak istiyor değilim sanki ya çünkü korku oyunlarını oynayamıyorum. En basitinden şöyle anlatayım. Dying Light 1 de gece eceller çıkınca korkudan arkama bakmadan kaçıyordum elimden geldiğince gece dışarıda olmamaya çalışıyordum.

7 korku ağırlıklı gidiyor ama 8 de biraz daha aksiyona kayıyorlar ama hala 4. oyun da daha çok aksiyon bulunuyor. Bence 7 ve 8 daha iyi oyunlar 4 e göre hikayesel olarak

7 korku ağırlıklı gidiyor ama 8 de biraz daha aksiyona kayıyorlar ama hala 4. oyun da daha çok aksiyon bulunuyor. Bence 7 ve 8 daha iyi oyunlar 4 e göre hikayesel olarak
Hocam iki sorum olacak uzatıyorum ama kusura bakmayın. Sadece 4 ü alsam 2-3 den bağımsız olarak oynayabilir miyim hikayesel olarak çok şey kaybeder miyim? 7 ve 8 arasından fiyatları da göz önünde bulundurarak hangisini önerirsiniz?

7 ve 8 oynayın. Hikayeleri bayağı iyidir. Sizi içine çeker. Çok yoğun korku yaşamazsınız ama gerilimi iyidir. Bunları bitirdikten sonra 2-3-4 şeklinde gidersiniz.

2 ve 4 remake alın gerisi fis

Hocam iki sorum olacak uzatıyorum ama kusura bakmayın. Sadece 4 ü alsam 2-3 den bağımsız olarak oynayabilir miyim hikayesel olarak çok şey kaybeder miyim? 7 ve 8 arasından fiyatları da göz önünde bulundurarak hangisini önerirsiniz?
4 Remake

Hocam iki sorum olacak uzatıyorum ama kusura bakmayın. Sadece 4'ü alsam 2-3'ten bağımsız olarak oynayabilir miyim hikayesel olarak çok şey kaybeder miyim? 7 ve 8 arasından fiyatları da göz önünde bulundurarak hangisini önerirsiniz?

2 ve 4 birbiri ile bağlı hikayelere sahip. Re 4, 2'nin sonrasında olanları konu alıyor ama bence 2. oyun o kadar da gerekli değil. Re 4 ile aralarında az bağlantı var. Ama tam anlamıyla 4 te olanları anlamak istiyorum diyorsan 2 yi de oynamalısın.

2 ve 4 birbiri ile bağlı hikayelere sahip. Re 4, 2'nin sonrasında olanları konu alıyor ama bence 2. oyun o kadar da gerekli değil. Re 4 ile aralarında az bağlantı var. Ama tam anlamıyla 4 te olanları anlamak istiyorum diyorsan 2 yi de oynamalısın.
Teşekkürler hocam bu işin içinden çıkamıcam ben ya herkes her oyunu övüyor. Alabilirsem hepsini almaya çalışacağım ama 3. oyun hakkında kararsız kaldım. 3 ü almaya gerek var mı? Racoon City paketi ile 100 liraya geliyor. Bunu almadan sadece 2 yi mi alayım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı