Resident Evil 2 oynanmadan 3 oynanırsa bir şey kaybedilir mi?

micheal owen

Kilopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar ben RE2'den bayağı korkuyorum, İlk Resident Evil 4 remake bitirdim şimdi RE3 remake oynamak istiyorum, RE2 oynamadan oynarsam oyun içi hikaye devamlılığı görür müyüm? Yoksa bir şey kaybetmez miyim?

Arkadaşlar ben RE2'den bayağı korkuyorum, İlk Resident Evil 4 remake bitirdim şimdi RE3 remake oynamak istiyorum, RE2 oynamadan oynarsam oyun içi hikaye devamlılığı görür müyüm? Yoksa bir şey kaybetmez miyim?
İkisinin hikayesi bağlantılı değil. Karakterler falan birbirini çoğunlukla tanıyor ama oynayınca anlamayacağın bir şey olmaz.

Leş serinin neden hikayeden kayıp yasayacan :D zaten ölüp gideriyor şirket siliyor.
Leş seri? Oyunları da filmleri de dizileri de gayet iyi. Sanırım sizin favorileriniz fortnite falan

Leş seri? Oyunları da filmleri de dizileri de gayet iyi. Sanırım sizin favorileriniz Fortnite falan.

Ölmeyen başrol CGI filmleri

Kaslar falan bak bakalım bağlantı var mı karakter geçmişi anlatır geçer gider zerre de alakası yoktur 5 de öyledir 6 da öyledir 7 de öyledir karakter boş yapar ama olayın örgüsü boştur ya da o karakter olmaz.

Adamlar o kadar abuk subuklastirdi ki şu lore DMC'nin hikayesi bile daha iyi diyeceğim.

Virüs var öldür geç karakterin daha geçmişi yok ortada.

Ölmeyen başrol CGI filmleri.

Kaslar falan bak bakalım bağlantı var mı karakter geçmişi anlatır geçer gider zerre de alakası yoktur 5 de öyledir 6 da öyledir 7 de öyledir karakter boş yapar ama olayın örgüsü boştur ya da o karakter olmaz.

Adamlar o kadar abuk subuklastirdi ki şu lore DMC'nin hikayesi bile daha iyi diyeceğim.

Virüs var öldür geç karakterin daha geçmişi yok ortada.

Ben size çoğu kez korku temalı oyunları konusunda denk geldim. Hayatta kalma oyunundan beklentiniz ne tam olarak?

Karakterin geçmişi yok dediğiniz kısmı anlamadım, seride Ada Wong, Alber Wesker, Claire Redfield, Leon Kennedy, Jill Valentine, Chris Redfield'ın geçmişine değiniliyor.

Ben size çoğu kez korku temalı oyunları konusunda denk geldim. Hayatta kalma oyunundan beklentiniz ne tam olarak?

Karakterin geçmişi yok dediğiniz kısmı anlamadım, seride ada wong, alber wesker, claire redfield, leon kennedy, jill valentine, chris Redfield'ın geçmişine değiniliyor.

Neyle değiniyorlar notlarla anca ne flashback var ne de o ana ait bir görüntü.

Zaten Wesker'in hikayesi dışında hiçbirine değinilmiyor wesker çocukları bla bla tek sen hayatta kaldın bir bakmışsın alex wesker diye biri Revelations 2 de çıkıyor Allah'ın işine bak 5 ten sonra 6'dan önce geçen ama 6 çıktıktan sonra çıktı oyun.

Yapıyorlar 2 5 kağıt bitiyor gidiyor comicsler oyun evrenleriyle de alakası yok

(CGI'larin mangalar hariç)

He bir de söylemeyi unuttum hikâyeyi değiştirmekte üstlerine yok tarihte ilk.

Neyle değiniyorlar notlarla anca ne flashback var ne de o ana ait bir görüntü.

Zaten Wesker'in hikayesi dışında hiçbirine değinilmiyor wesker çocukları bla bla tek sen hayatta kaldın bir bakmışsın alex wesker diye biri Revelations 2 de çıkıyor Allah'ın işine bak 5 ten sonra 6'dan önce geçen ama 6 çıktıktan sonra çıktı oyun.

Yapıyorlar 2 5 kağıt bitiyor gidiyor comicsler oyun evrenleriyle de alakası yok.

(CGI'larin mangalar hariç)

Ben vallahi anlamıyorum, nasıl bir algıda seçicilik yaptınız yoksa yapıyor musunuz, oyunda istenilen flashback sahnelerini veriyor, size verilen tatmin etmiyor mu? Karakterleri gayet analiz edebilecek derecede oyun size sunmuş zaten. Tam olarak ne gibi flashback istiyorsunuz? Spider-Man gibi okul hayatından falan mı girsin hikayeye? Yani tuhaf bir bakış açınız var onu merak ettim ya da ne istediğinizi anlayamadım hala. Kennedy'nin çaylaklıktan öncesini bilmeniz oyun içerisinde ne gibi beklentinizi karşılayabilir? Ben yine de örnek video bıraktım eğer ki bahsettiğiniz bu şekilde Flashback'ler ise.

Şu kısma değinmek istiyorum, oyun Silent Hill bünyesi kadar atmosferik korku sunmuyor. Ama bu şekilde de seriye bağlı karakter içerikleri barındırmıyor. Siz Silent Hill'de diyor musunuz, james ile eşinin hasta olmadan ki halinde ne yaptıklarını? Hayır. Oyun size gerekli olan etkileyecek kısımları sunuyor zaten otele gitmeleri orada anıları olmaları vb. Belli ki sizi tatmin etmeyen başka şeyler var. Umarım doğru anlamışımdır.

Dostum çoğu oyunda da hikaye değişiyor ki zaten. İlk 3'ten sonra konseptine bağlı kalmadı olay O, doğduğun sene oyun camiasında devrim yapmıştı, çoğu kişi bu yüzden göz yumdu konsept değişikliğine. Yoksa yemişim 5. oyununu 7. oyununu, türünün en iyisi iddiası yok ama hakkını yememek gerekiyor, Outlast'ın sollamasını bekleyemezsin.

Son düzenleme:

Ben vallahi anlamıyorum, nasıl bir algıda seçicilik yaptınız yoksa yapıyor musunuz, oyunda istenilen flashback sahnelerini veriyor, size verilen tatmin etmiyor mu? Karakterleri gayet analiz edebilecek derecede oyun size sunmuş zaten. Tam olarak ne gibi flashback istiyorsunuz? Spider-Man gibi okul hayatından falan mı girsin hikayeye? Yani tuhaf bir bakış açınız var onu merak ettim ya da ne istediğinizi anlayamadım hala. Kennedy'nin çaylaklıktan öncesini bilmeniz oyun içerisinde ne gibi beklentinizi karşılayabilir? Ben yine de örnek video bıraktım eğer ki bahsettiğiniz bu şekilde Flashback'ler ise.

Şu kısma değinmek istiyorum, oyun Silent Hill bünyesi kadar atmosferik korku sunmuyor. Ama bu şekilde de seriye bağlı karakter içerikleri barındırmıyor. Siz Silent Hill'de diyor musunuz, james ile eşinin hasta olmadan ki halinde ne yaptıklarını? Hayır. Oyun size gerekli olan etkileyecek kısımları sunuyor zaten otele gitmeleri orada anıları olmaları vb. belli ki sizi tatmin etmeyen başka şeyler var. Umarım doğru anlamışımdır.

O gösterdiğin video da oyundakiyle zerre alakasız eğitim alıp gönderiyorlar oyundakiyle oradaki 1 değil bile hem Silent Hill da her şeyin bir vurgusu varken.

Gidip de şansa Bala kalan karakteri ABD ajanı yapan seriyle kiyaslamam.

Orijinal evrendeki Leon'a bile hakaret oradaki.

Sen bir düşün bakalım bu karakterler o kadar şey yaşayıp hala nasıl yeni karaktermiş gibi davranıyorlar.

orijinalinde krauser leonun hocası değildi yoldaş arkadaşiydi ve daha da bağlılardi birbirlerine remake de hocası saçma sapan hikaye vurgulamişlar herif remake de ustasına silah çekiyor kafaya bak orijinalinde leon bıçak çekiyordu aradaki fark bu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı