Çözüldü Resident Evil 2 Remake açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

VortexTR

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, iyi akşamlar. Resident Evil 2 oyununa girince başta pencereli ekranda oyun açılırken her şey normal fakat tam ekrana geçtiği anda böyle bir hata verip kapanıyor. Resident Evil 4 oyununu daha yeni bitirip sildim (Steam üzerinden). Bu problem nasıl çözülür? Kafayı yedirtti bana 3 saattir bununla uğraşıyorum. Oyun şu anda DX11_NON-RT modunda (RTX olmayan ve DX11 sürümü yanlış bilmiyorsam) Steam üzerinden indirdim. Ne yapmam lazım?

RTX 4070 laptop GPU.
i7-13700H 2, 4GHz.
2x8 5600 MHz RAM.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    30,1 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Victus 16 kullanıyor iseniz Omen Gaming hub>graphics switcher>discrete yapıp deneyin.

Victus 16 kullanıyor iseniz Omen Gaming hub>graphics switcher>discrete yapıp deneyin.

Çözüm

Evet Victus 16 kullanıyorum. Dediğinizi şimdi yapacağım fakat öncesinde şunu yaptım Revo Uninstaller ile kayıt dosyasına kadar her şeyi sildim baştan bir daha yükledim. DX12 hali bu hatayı verdi.

Dosya Ekleri

• dasdasdass.png
    27,7 KB · Görüntüleme: 30
Evet Victus 16 kullanıyorum. Dediğinizi şimdi yapacağım fakat öncesinde şunu yaptım Revo Uninstaller ile kayıt dosyasına kadar her şeyi sildim baştan bir daha yükledim. DX12 hali bu hatayı verdi.

Oyun dosyalarını doğruladınız mı?

Oyun dosyalarını doğruladınız mı?

Hocam vallahi Allah razı olsun. Saç baş yoldurttu bana neden kaynaklanıyor diye. En sonunda BIOS'tan MHz azaltacaktım. Sorun dediğiniz gibi çözüldü. Son kafama takılan şey şu bu ayar ne işe yarıyor? Oyunlarda performans azalması veya ekran kartına başka bir zararı olur mu? Biliyorsanız ve cevaplarsanız sevinirim.

Dahili GPU'yu devre dışı bırakarak performans artışı sağlıyor. Batarya performansı dışında bir eksisi bulunmuyor. Daha çok artısı mevcut.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…