Resident Evil 2 Remake Siyah Ekran ve Oyundan Atma Sorunu

shanoglu60

Megapat
Katılım
7 Mart 2014
Mesajlar
911
Makaleler
2
Çözümler
1
Yer
Tarsus
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Seo
Merhaba arkadaşlar konuda belirttiğim gibi hatalar almaktayım. Güzel şekilde çalışan oyun artık nedense doğru düzgün çalışmıyor. Capcom yazısı gelmiyor. Gri ekranda kalıyor ve oyundan direk atıyor. Çözümü nedir sizce yardımcı olur musunuz?
 
Oyun orijinal mi?

Hayır orjinal değil. Zaten bitirmek üzereydim. Önceden hiçbir sorun yoktu. Furkan bey konu ile alakası yok ama yeni aldığım bir ekran var. AOC G2590vxq modeli, acaba ekran kartı driverinden mi kaynaklanıyor. Ekran kartım RX 460 HDMI ve Displayport çıkışları var. Kullandığım ekranda da Displayport girişi var. Önceden bu sorun yoktu. Ekran bazen gidip geliyor. Siyah ekranda DP yazısı yazıyor. Bazen de No Signal yazıyor. Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı