Çözüldü Resident Evil 2 remake siyah ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

qureniz

Centipat
Arkadaşlar böyle bir eğlenelim dedik, RDR 2 yükledim ama siyah ekrandan çıkmıyor, yani siyah ekran sadece, bunun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ee ne yapmam lazım.
Oyunun dosyalarında ayar dosyası olması lazım. Oradan grafiklerini elinizle yazarak düşürebilirsiniz. Bilginiz yoksa rehberleri mevcut. YouTube'a Resident Evil 2 black screen fix yazarsanız bile çıkar. Ancak ben işe yaramayacağını düşünüyorum. Oyun kaldırmıyor. Ekran kartını yükseltmekten başka çözüm yok. Olursa da ne mutlu size.
Arkadaşlar böyle bir eğlenelim dedik, RDR 2 yükledim ama siyah ekrandan çıkmıyor, yani siyah ekran sadece, bunun çözümü nedir?
Resident Evil 2 ise eski sürümünde bu tarz bir sorun vardı. Türkçe yama kurmak için eski sürüme dönmüşseniz yeni sürüme geçin. RDR 2 ise çözümü bilmiyorum maalesef.

Orijinali varken crackle uğraşmanıza gerek yoktu. Denuvo için crack yüklediyseniz eğer sadece FPS artışı göreceksiniz. Sisteminiz nedir?

Windows 11 kullanıyorum bir de deiğim gibi crack ile de siyah ekran orijinaldede FitGirl yükledim 8 GB RAM i5 8 nesil var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…