Oyunun dosyalarında ayar dosyası olması lazım. Oradan grafiklerini elinizle yazarak düşürebilirsiniz. Bilginiz yoksa rehberleri mevcut. YouTube'a Resident Evil 2 black screen fix yazarsanız bile çıkar. Ancak ben işe yaramayacağını düşünüyorum. Oyun kaldırmıyor. Ekran kartını yükseltmekten başka çözüm yok. Olursa da ne mutlu size.Ee ne yapmam lazım.
Resident Evil 2 ise eski sürümünde bu tarz bir sorun vardı. Türkçe yama kurmak için eski sürüme dönmüşseniz yeni sürüme geçin. RDR 2 ise çözümü bilmiyorum maalesef.Arkadaşlar böyle bir eğlenelim dedik, RDR 2 yükledim ama siyah ekrandan çıkmıyor, yani siyah ekran sadece, bunun çözümü nedir?
RDR 2 mi, RE2 mi?
Resident Evil 2 ise eski sürümünde bu tarz bir sorun vardı. Türkçe yama kurmak için eski sürüme dönmüşseniz yeni sürüme geçin. RDR 2 ise çözümü bilmiyorum maalesef.
Zaten eski sürümü sorunlu. Crackli mi yüklediniz peki?Re 2
Eski sürümü bulamadım.
Zaten eski sürümü sorunlu. Crackli mi yüklediniz peki?
Orijinali varken crackle uğraşmanıza gerek yoktu. Denuvo için crack yüklediyseniz eğer sadece FPS artışı göreceksiniz. Sisteminiz nedir?Yani şöyle anlatayım orijinaldede aynı crack yükledim şu anki crack de aynı.
Orijinali varken crackle uğraşmanıza gerek yoktu. Denuvo için crack yüklediyseniz eğer sadece FPS artışı göreceksiniz. Sisteminiz nedir?
Ekran kartınız nedir?Windows 11 kullanıyorum bir de deiğim gibi crack ile de siyah ekran orijinaldede FitGirl yükledim 8 GB RAM i5 8 nesil var.
Ekran kartınız nedir?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.