Çözüldü Resident Evil 2 remake siyah ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

qureniz

Centipat
Arkadaşlar böyle bir eğlenelim dedik, RDR 2 yükledim ama siyah ekrandan çıkmıyor, yani siyah ekran sadece, bunun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ee ne yapmam lazım.
Oyunun dosyalarında ayar dosyası olması lazım. Oradan grafiklerini elinizle yazarak düşürebilirsiniz. Bilginiz yoksa rehberleri mevcut. YouTube'a Resident Evil 2 black screen fix yazarsanız bile çıkar. Ancak ben işe yaramayacağını düşünüyorum. Oyun kaldırmıyor. Ekran kartını yükseltmekten başka çözüm yok. Olursa da ne mutlu size.
Ee ne yapmam lazım.
Oyunun dosyalarında ayar dosyası olması lazım. Oradan grafiklerini elinizle yazarak düşürebilirsiniz. Bilginiz yoksa rehberleri mevcut. YouTube'a Resident Evil 2 black screen fix yazarsanız bile çıkar. Ancak ben işe yaramayacağını düşünüyorum. Oyun kaldırmıyor. Ekran kartını yükseltmekten başka çözüm yok. Olursa da ne mutlu size.

Çözüm
Oyunun dosyalarında ayar dosyası olması lazım. Oradan grafiklerini elinizle yazarak düşürebilirsiniz. Bilginiz yoksa rehberleri mevcut. YouTube'a Resident Evil 2 Black screen fix yazarsanız bile çıkar. Ancak ben işe yaramayacağını düşünüyorum. Oyun kaldırmıyor. Ekran kartını yükseltmekten başka çözüm yok. Olursa da ne mutlu size.

Tamam deneyeceğim teşekkür ederim.

Oyunun dosyalarında ayar dosyası olması lazım. Oradan grafiklerini elinizle yazarak düşürebilirsiniz. Bilginiz yoksa rehberleri mevcut. YouTube'a Resident Evil 2 Black screen fix yazarsanız bile çıkar. Ancak ben işe yaramayacağını düşünüyorum. Oyun kaldırmıyor. Ekran kartını yükseltmekten başka çözüm yok. Olursa da ne mutlu size.

Denedim ve oldu teşekkür ederim yardımın icin.

Son düzenleme:
Repack mi hocam.
Resident evil 2 remake
Sİstem
Amd 3500x
Nvidia gtx 1050
Win11
Oyunu açıyorum nvidia logosundan sonra simsiyah oluyor ekran ama arka planda oyunun seslerini duyabiliyorum oyun çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor ctrl-alt-delete yapınca masaüstüne bile gelmiyor pc yi resetliyorum her seferinde ilk defa bir oyunda böyle bir sorun yaşadım eskiden çok korsan oyun oynardım onlarda bile böyle sorun yaşamadım ne yapacağımı bilemiyorum youtube da ki videoların hepsini izledim ne yaptılarsa yaptım ama hiç bir işe yaramadı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı