Resident Evil 3 demo Steam'de

blackeagle03

Kilopat
Resident Evil 3 bildiğiniz gibi 3 Nisan'da çıkacak. Merakla bekleyenler şu anda Steam üzerinden yaklaşık 30 dakika süren demoyu oynayabilirler. Tadı damakta kalsa da, raccoon City atmosferini benim gibi özleyenler deneyebilirler. Evde kalmamız gereken bu günlerde, herkese sağlıklı günler ve iyi oyunlar dilerim.

Nemesis'in yüz modellemesini gördükten sonra anında oyundan soğudum. Nemesis ile alakası yok bu bildiğin Freddy Krueger olmuş.

RE 3 en sevdiğim oyunlardan birisi, defalarca bitirdim. Demoyu "İŞTE BU BEE İŞTE BU" diyerek oynadım. Orijinal oyundaki şehrin yarı açık yapısı çok güzel yansıtılmış. Oynanış dinamikleri RE 2'den daha keyifli geldi. Sinematik sunum had safhada. Nemesis namının hakkını verecek derecede sağlam olmuş. Görünüşü hakkında nötrüm ama. Şu kriz ortamında keşke bu kadar pahalı olmasaydı be.

RE 3 en sevdiğim oyunlardan birisi, defalarca bitirdim. Demoyu "İŞTE BU BEE İŞTE BU" diyerek oynadım. Orijinal oyundaki şehrin yarı açık yapısı çok güzel yansıtılmış. Oynanış dinamikleri RE 2'den daha keyifli geldi. Sinematik sunum had safhada. Nemesis namının hakkını verecek derecede sağlam olmuş. Görünüşü hakkında nötrüm ama. Şu kriz ortamında keşke bu kadar pahalı olmasaydı be.
Kesinlikle katılıyorum. Keşke biraz daha uygun fiyatlı olarak gelseydi. Demoyu bitirdiğimde bi 5 dakika daha olsaydı keşke dedim. Güzel bir indirim olsa keşke diyeceğim ama uzun bir süre olmayacağı da kesin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı