YKSKURTULDUK
Centipat
Daha fazla
Nemesis'i rezil hale getirmişlerdi ve ayrıca oyun çok kısaydı. İlk oynayışımda 4.49 saatte bitirmiştim. RE2 remake oyununun aksine geçen mekanlar çok saçma dizayn edilmişdi. Sokaklardaki dizayn çok saçmaydı bence. Haritasını da beğenmemiştim.
Aga gene mi sen? Hoşgeldin. Senin için kötü olabilir herkesin fikri farklıdır. Benim için bu oyun çok büyük bir hayal kırıklığı. Ama RE6, Operation raccoon city gibi oyunlardan kat kat daha iyi. Tabii bu benim düşüncem.Yok gayet de kötüydü gözleri kör mü 8 için aceleye getirmeselerdi kimse onlara hemen remake yapin demedi 8 için araya koyalım dedi ne oldu şimdi adamlar yıllar sonra gelmesiyle gene seriyi mahveden bir yazılım yaptı 6'dan bile kötü.
Hayır ne oldu 8 çıktı da şimdi ne oldu gariban yazılıma oldu hataları telaffuz edebilecek mi sonraki remakeler sonraki oyunlar hayır edemicekler.
Basbaya abi biz 2 remake yaptık hadi 8 çıkana kadar 3 yazılımını araya sokak da kaar edek.
Ki bu adamlarin kaderleri bir oyunu yaptıktan sonra sonraki oyunları otomatik berbat yapıyorlar öyle bir huylari var.
Aga gene mi sen? Hoş geldin. Senin için kötü olabilir herkesin fikri farklıdır. Benim için bu oyun çok büyük bir hayal kırıklığı. Ama RE6, operation raccoon City gibi oyunlardan kat kat daha iyi. Tabii bu benim düşüncem.
Non canon olduğunu biliyorum zaten. Ben yukarda 3 Remake'in bu oyunlara kıyasla daha iyi olduğunu düşündüğümü söyledim sadece.Operasyon rakun şehri non Canon zaten o kadar eleştiri aldı ki Steam'den hatta bir sürü yerden satıştan kaldırıldı (anca korsan indirilir)
Batman öldürürsek kafasını zamanında Capcom da bu oyunda denediydi.
Non Canon olduğunu biliyorum zaten. Ben yukarıda 3 Remake'in bu oyunlara kıyasla daha iyi olduğunu düşündüğümü söyledim sadece.