Resident Evil 4 açıldıktan sonra görev çubuğunda simge halinde duruyor

İşletim sistemi
Windows 10

Cihat35

Hectopat
Katılım
18 Aralık 2019
Mesajlar
56
Merhabalar.
Dün akşam Steam'de bir oyuna girmek isterken bir problem ile karşılaştım. Oyun açılıyor, açılış seslerini duyabiliyorum fakat oyun ana ekranima gelmiyor. Alt+Tab ile oyuna geçiş yaptığımda hala Steam ekranıyla karşılaşıyorum. Oyun ile alakali bir sorun olduğunu düşünüp silip tekrar yükledim fakat sorun hala devam ediyor. Daha önce bu oyunu (bahsettiğim oyun Resident Evil 4) 40 saatten fazla bu bilgisayar üstünde oynamıştım. Ve bu sorun sadece bu oyunda oluyor. İnternette biraz araştırdım fakat bir sonuca varamadım. Bilgisi olan arkadaşlar rica etsem yardımcı olabilir mi?

Yazarak çok net anlatamadım, birkaç görsel paylaştım altta. Onlara bakarak daha net anlayabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

unknown_2021.05.13-10.18.png
Resident Evil 4_2021.05.13-10.24.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullanan birçok kişi bu hatadan şikayetçi olmuş. Oyunun yüklü olduğu klasöre gidip oradaki oyun exe dosyasına sağ tık, uyumluluk bölümünden masaüstü kompozisyonunu devre dışı bırakarak deneyin.
 
Uyumluluk kısmında böyle bir şey bulamadım yardımcı olur musunuz?
unknown_2021.05.13-11.32.png
unknown_2021.05.13-11.32.png
Oyunu kurulu olduğu dosyada normal şekilde ya da yönetici olarak başlatmak istediğimde ise Steam must be running to play this Game hatasını alıyorum. Bilmiyorum işe yararmı ama procces monitörden bir hata raporu çıkardım isterseniz bir göz atabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Bu oyunu bende çok oynamak istedim ama klavye kombinasyonu yüzünden oynayamamıştım.
Oyunu satın alıp oynayamamak nasıl can sıkıcı anlarım. Gelişmiş sistem ayarlarından performansın alanındaki ayarlara gidin. Görsel efektler altında bu bahsettiğim masaüstü kompozisyonu diye bir seçenek var mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı