Resident evil 4 remake, dünya çapında 9 milyon adet sattı

O da oldukça aksiyon odaklı bir oyun. Birisi birisinden daha iyi demiyorum. Ama gerçek bu.

Hatta og oyunda çok daha absürt aksiyon sahneleri var.

Og oyun absürt

Al sana gelmiş geçmiş en remake in absürt sahnesi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bakalım hangi
Absürt.

Orijinali Call of Duty bile değilken bu Call of Duty.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@beyaz kedi

Qte oyunu ya hani.

Ve re serisi hep absürt ki remakelerde de absürtler çok hatta ilk oyunlar ciddi oyunlar bile değildi komik espriler şakacılar karakterleri oynadığımız seriydi.

@beyaz kedi sizin attığınız da ara sahne. Demek istediğim de o zaten. REler her zaman absürttü. Remakeler daha bile ciddi OGlere kıyasla. Yalan yok ben o şakacı yapıyı sevmiyor da değilim.

Ve ben hep bu şakaci olan seriyi ciddi bulmuyorum 40'lik roket yiyorsun ve hala hayatta kaliyosun bravo ya.
O kadar şey yaşarsin.
Karakter şey desin are you ok yok ya.
Ya o kadar saçma bir mevzu var ki oyunda ölüyorsun sinematikde ölmeyince bu char ölümsüz Allah Allah'ya.
Bu serinin ikonikleri zaten bugüne kadar bu esprilerle geldi ya.

Şu kısım remake de o kadar klişe ki leonun en iyi repliği yok resmen he remakedeki o replik orijinalinde var ama nerede var ta finalde söylüyor o repliği.

Son düzenleme:
İşte ya 7 bile ciddi değil anlatabiliyor muyum :D
Ne yalan söyleyeyim ilk kısımlarındaki o hava çok hoş bence. Ciddi olmayan espirili ama manyak bir aile tablosu oldukça hoş yansıtılıyor. RE7'nin ilk yarısı o kadar iyi olup ikinci yarısı nasıl böyle olabiliyor anlayamıyorum. Gerçi Capcom'ın kötü dönemlerinden sonra yaptığı adam gibi ilk oyun falandı. (MH falan hala özüne sadıktı o dönem. MH4U hatta o dönemde çıkmış bir oyun fakat birçok insanın favori MH oyunlarından birisi fakat MH o zamanlar ama MHW ya da MH Rise kadar süperstar olmamıştı. Çok para getirmiyordu. Şu anda RE'den bile daha büyük marka Capcom için.) Muhtemelen bütçeleri yetmedi 2. yarısına. Ki bütçenin yetmediği her anlamda hissediliyor 7. oyun için. Harita dizaynı olarak da ciddi bir downgrade 2. yarısı. Düşman çeşitliliği olarak da öyle. RE6'ya o kadar para harcayınca tabii RE için bütçelerinin kalmaması normal.

Ne yalan söyleyeyim ilk kısımlarındaki o hava çok hoş bence. Ciddi olmayan espirili ama manyak bir aile tablosu oldukça hoş yansıtılıyor. RE7'nin ilk yarısı o kadar iyi olup ikinci yarısı nasıl böyle olabiliyor anlayamıyorum. Gerçi Capcom'ın kötü dönemlerinden sonra yaptığı adam gibi ilk oyun falandı. (mh falan hala özüne sadıktı o dönem. MH4u hatta o dönemde çıkmış bir oyun fakat birçok insanın favori mh oyunlarından birisi fakat mh o zamanlar ama mhw ya da mh Rise kadar süperstar olmamıştı. Çok para getirmiyordu. Şu anda Re'den bile daha büyük marka Capcom için.) Muhtemelen bütçeleri yetmedi 2. yarısına. Ki bütçenin yetmediği her anlamda hissediliyor 7. oyun için. Harita dizaynı olarak da ciddi bir downgrade 2. yarısı. Düşman çeşitliliği olarak da öyle. RE6'ya o kadar para harcayınca tabii re için bütçelerinin kalmaması normal.

Ya sadece onunla da bitmiyor ki 5 metrelik kocaman şeyi cebe sokuyorlar ada aküyü leon benzin bidonunu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı