TarikÇ4530 Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 33 8 Ekim 2023 #1 RAM 16gb Ekran kartı 3060 Anakart b450 dragon İşlemci ryzen 5500 Resident Evil 4 remake aldım, siyah ekran sorunu aldım. Hiçbir yerde çözümünü bulamadım, yardımcı olacak var mı?
Resident Evil 4 remake aldım, siyah ekran sorunu aldım. Hiçbir yerde çözümünü bulamadım, yardımcı olacak var mı?
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #2 Belki de tek yapman gereken biraz beklemek, bende siyah ekran sorunu sandım birkaç dakika sonra açıldı. Artı 0 Eksi
Belki de tek yapman gereken biraz beklemek, bende siyah ekran sorunu sandım birkaç dakika sonra açıldı.
KS KS TarikÇ4530 Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 33 8 Ekim 2023 #3 totra_proska dedi: Belki de tek yapman gereken biraz beklemek, bende siyah ekran sorunu sandım birkaç dakika sonra açıldı. Genişletmek için tıkla... 10 dk falan beklemiştim ama olmamıştı şu an bir daha deniyorum. totra_proska dedi: Belki de tek yapman gereken biraz beklemek, bende siyah ekran sorunu sandım birkaç dakika sonra açıldı. Genişletmek için tıkla... Olmuyor reis 10 dakikadır bekledim. Son düzenleme: 8 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
totra_proska dedi: Belki de tek yapman gereken biraz beklemek, bende siyah ekran sorunu sandım birkaç dakika sonra açıldı. Genişletmek için tıkla... 10 dk falan beklemiştim ama olmamıştı şu an bir daha deniyorum. totra_proska dedi: Belki de tek yapman gereken biraz beklemek, bende siyah ekran sorunu sandım birkaç dakika sonra açıldı. Genişletmek için tıkla... Olmuyor reis 10 dakikadır bekledim.