Resident Evil 9'un çıkış tarihi yakın değil gibi gözüküyor

Bana kalırsa bunlar oyuna yeni çalışıyor hiç öyle sızıntılarda ki gibi olmayacak oyun söyleyim ben akılları sıra atıyorum 2019 da başladık RE9'a diyecekler oyun dün çıkmış gibi çıkacak ki öyle re 4 remake de öyleydi.

@490836, konu başlığında da çıkış tarihi yakın değil gibi gözüküyor demiştim yani bir kesinliği yok da sizce ne zaman çıkar bu oyun?

Capcom'un son yıllardaki işlerini beğensem de bu oyundan pek ümitli değilim. RE serisiyle de pek alakam yoktur aslında. Ama open world olması korkutuyor. Yeni Monster Hunter oyunu o muazzam betası ve oyuncu kitlesini çok iyi dinleyen dev ekibi ile çok daha fazla hype oluşturuyor bende.

@bados123, aslında ben de aynısını düşünmüştüm çünkü şu an tüm piyasaya GTA 6 hakim.

Yalnız GTA 6'nın bile daha çıkışı bile belli değil :D Capcom GTA 6'dan sonra da çıkarsa sönük kalacak.

2027 de Witcher 4 mesela diyelim re 9 da o sene çıkacak e gene aynı :D

Yalnız GTA 6'nın bile daha çıkışı bile belli değil :D Capcom GTA 6'dan sonra da çıkarsa sönük kalacak.

2027 de Witcher 4 mesela diyelim re 9 da o sene çıkacak e gene aynı :D
MH Wilds iyi çıkarsa ki betası baya iyiydi, muhtemelen ciddi bir oyuncu kesmini kendisine çekecektir. MH Wilds ile toparlarlar firmayı bu sefer.

Ben 20 yıllık Capcom'u tanıyorsam mahvetmenin er ya da geç yolunu bulurlar tarih kendini tekrar yazıyor.
Neyi mahvetmenin? Hemen ümitsizlik hemen karamsarlık, bi durun. MH Wilds da bayağı iyi duruyor bu arada ki yeni sürümlerde betada insanların şikayet ettikleri diğer şeyleri de düzeltmişler çok iyi feedback dinliyorlar adamlar şu anda. (Optimizasyonda da dinlerler umarım PC için özel emek vereceğiz demişler bakarız.) RE için bakacağız artık open world olması korkutuyor olsa da. MH Wilds da en azından temel savaş mekanikleri olarak muazzam bir oyun o kesin zaten betadan ki getirdikleri şeyler de muazzam duruyor. Basın da yeni sürümleri oynamış ve yine çok olumlular ki arada MH'den anlayan game journalistlerin yorumları da var.

Ki Capcom'un son yıllardaki işleri gayet iyiydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı