beyaz kedi
Hectopat
Daha fazla
Re Engine motoru şu an sorunlu RE9'a her ne kadar taze bir şey yapsalar da gene sorunu olacaktir RE9 çıksa da çıkmasa da hype yaratmayacak he deyip gececeğiz bak 8 de ne oldu Witcher 4E gelince de GTA 6 da sonra en hypeli olacağı için CD project güvenim tam.
Bunlar 4R de yan görev sistemini aynı görevleri kullanarak koydular 9 da Allah bilir şu parça için saçma sapan sistemi koyarlar bunlar 50 kafes bir 10 fare öldür 35 tane gizli yaratık katlet.
Bu adamlar bir şeyi denedi mi ondan ilerliyorlar. 2004 2009 dönemlerine dönelim. Re 4Wten sonra 5I yapmaya başladılardi. Fragmani Afrika sıcaklığı gibiydi. Chris tek başınaydi. Düşmanlar vahşetti acımasızdı. 4' öyle bir ses seda getirdi adamlar o projeyi çöpe attı. Beyaz adam siyahileri katlediyor polemiği yaratıldı. Ondan Sheva eklendi aksiyon oldu. 4'ün izinden giderek o proje çöpe atıldı. Şu an o 5 fragmandaki gibi olsaydı bambaşka bir oyun olacaktı. Şu an da böyle yapıyorlar 9'da kim bilir nasıl CoD yaşanacak? Re 4 remake de gece ne güzel. Atmosfer sabah o kadar kötü ki grafikleri (ya oyunun o ikonik kısmı remake de yerler piksel piksel).
5'in şu anki halinden de gayet memnunum bu arada kötülemiyorum. Asıl Remake'in onun olmasını bekliyorum. Siyahi polemiğini de hep saçmalık buluyorum. O zaman bir adam onlarca ispanyolu gebertiyor, bu çok mu normal?
Zaten Revelations 1 çıkardılar (7'yi yapan o da güzel başlıyordu Revelations 1 ama sonra 7'de ne olduysa aynısı
Son düzenleyen: Moderatör: