Resident Evil serisi alınır mı?

341346

Hectopat
Makaleler
1
Sırasıyla bunları alsam hikaye ile ilgili bir problem yaşar mıyım?
1-Raccoon City Edition.
2-Resident Evil 4(2005).
2-Resident Evil 7 Biohazard.
3-Resident Evil Village.
Kısacası hangi oyunları güzel.

Son düzenleme:
Ben Village oynamıştım gerçekten çok beğendim grafikler de müthiş zaten. Keyif alırsınız.

RE7, RE8 Zaten bir hikayeye sahip, Gerisi Bu iki Oyunla ilgili bir Hikayeye sahip değil.

O zaman Raccoon City Edition,Resident Evil 7 Biohazard,Resident Evil Village. Bunları alırım.

O zaman Raccoon City Edition,Resident Evil 7 Biohazard,Resident Evil Village. Bunları alırım.
Hocam son olarak Raccoon paketinin içinde böyle bir şey var. RE Resistance bu nedir?

Re 4 re 7 re 8 bu üçünden 4 ten daha çok keyif alabilirsiniz tabi Kontrollere dayanabilirseniz

Arkadaşlar sadece 7 ve 8 serilerini almayı düşünüyorum. Bu iki oyunun diger oyunlarla bir bağlantısı yok değil mi?

Arkadaşlar sadece 7 ve 8 serilerini almayı düşünüyorum. Bu iki oyunun diger oyunlarla bir bağlantısı yok değil mi?
8de hikayeyi anlatıyorlar ama saçma şekilde sadece ethanı anlatıyor ama chris redfield diye karakter var yani bağlantılı biraz sonra bu kim mim deme

Çok az o da hikaye bakımından. Zaten Resident Evil serisi genel olarak hikaye bakımından çok da tatmin edici değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…