Resident Evil serisine nasıl başlanmalı?

swxlvr

Hectopat
Merhabalar, Resident Evil Village oyununu azıcık oynadim ve gayet güzel geldi. Acaba Resident Evil serisine hangi sırayla başlamalıyım? 1'den 8'e kadar mı oynamalıyım? Yoksa ilk 0'ı mı oynamaliyim? Revelations nedir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Merhaba, Resident Evil Village oyununu azıcık oynadim ve gayet güzel geldi. Acaba Resident Evil serisine hangi sırayla başlamalıyım? 1'den 8'e kadar mı oynamalıyım? Yoksa ilk 0'ı mı oynamaliyim? Revelations nedir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

İlk oyun bayabilir 2'den başlayıp ilerlemeni tavsiye ederim Revelations hakkında fikrim yok, her oyununu oynar mısınız bilmem ama konusal anlamda oynamayın bence aksiyona bakın bence he ama ben hikaye odaklı ilerleyeceğim diyorsanız farklı ama aksiyon derseniz 2. 3. 4. ve 8. oyun oldukça güzel 7. oyunda çok iyi fakat bence bir tık fazla gerilimli ama güzel oyundur. 4 yıl önce aldım hala yüklemeye yemedi.

İlk oyun bayabilir 2'den başlayıp ilerlemeni tavsiye ederim Revelations hakkında fikrim yok, her oyununu oynar mısınız bilmem ama konusal anlamda oynamayın bence aksiyona bakın bence he ama ben hikaye odaklı ilerleyeceğim diyorsanız farklı ama aksiyon derseniz 2. 3. 4. ve 8. oyun oldukça güzel 7. oyunda çok iyi fakat bence bir tık fazla gerilimli ama güzel oyundur. 4 yıl önce aldım hala yüklemeye yemedi.
hocam konuyu ben unuttum 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı