Resident Evil serisine nasıl devam edilmeli?

arasmaras

Decapat
Yer
東京
Şu anda Resident Evil serisini tamamlamayı düşünüyorum, ne sırayla almalıyım sizce?
Resident Evil 2
Resident Evil 3
Resident Evil 4
Bu oyunlara sahibim. 20 dolar para var olmayanlardan hangilerini alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda Resident Evil serisini tamamlamayı düşünüyorum, ne sırayla almalıyım sizce?
Resident Evil 2
Resident Evil 3
Resident Evil 4

Remake değil mi?

Resident Evil 2
Resident Evil 3
Resident Evil 4

Residen evil Village'yi oynayabilirsin. Residen evil 2 ya da 4 kadar iyi bir oyun değil ancak kaliteli bir oyun. Optimizasyonu falan da muazzam.

Resident Evil 7 ve RE Village al ikisi de FPS oyunu ama çok korkunç ve çok iyi oyunlardır sıraya gelirsek yanı RE2, RE3, RE4 oynayabilirsin ya.

Resident Evil 2
Resident Evil 3
Resident Evil 4

Yakınlarda çıkan Dead Space Remake'i de oynayabilirsin aynı şekilde kaliteli bir oyundur. Kaliteli bir remaketir. Belki seni sarmaz ama o da re kafası bir oyun bence.Game Pass'de de var.

7 ve 8 ayrı. İlk 2 remake 3 yazılımı ve 4 remake ayrı 7 8 Ethan'ı anlatıyor. İki oyun bu kadar, gerisi eski karakterlere ısınmanız için. 2 Remake'den başlayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
7 ve 8 ayrı. İlk 2 remake 3 yazılımı ve 4 remake ayrı 7 8 Ethan'ı anlatıyor. İki oyun bu kadar, gerisi eski karakterlere ısınmanız için. 2 Remake'den başlayın.

2. ve 3. oyunu bitireli 1.5 yıl oldu ama hatırlıyorum dün 4. oyuna başladım. 25 dolar para kaldı cebimde ne yapsam diye düşünüyordum.

2. ve 3. oyunu bitireli 1.5 yıl oldu ama hatırlıyorum dün 4. oyuna başladım. 25 dolar para kaldı cebimde ne yapsam diye düşünüyordum.
4. oyunu bitirdikten sonra 7 ve Village oynayın derim. Hikaye olarak bağlantılı oldukları için ilk 7. oyunu ve DLC'lerini oynayın sonra Village oynayın. Bu pakette iki oyunun da bütün DLC'leri de mevcut, fiyatı uygun 22 dolar.

Yeni konular

Geri
Yukarı