Resident Evil serisinin oynama sırası nedir?

ehosgeldi26

Hectopat
Katılım
24 Mart 2021
Mesajlar
104
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, Resident Evil serisini oynamaya karar verdim fakat araştırdığım kadarıyla bir sürü oyun var. Bunların hepsi birbirleriyle bağlantılı mı, yoksa istediğim zaman istediğim oyunu oynayabilir miyim ya da herhangi bir oynama sırası var mı? Lütfen Resident Evil serisini bitirmiş bir arkadaş yardım edebilir mi? Grafiği kötü olan oyunları da oynarım, yani serinin ilk oyunları. Zaman konusunda derdim de yok. Fikirlerini bekliyorum.
 
Hocam ara oyunları oynamayın hem bulması zor hem de sıkıncı tavsiyem re 2 remakeden sonuncu oyuna kadar gitmeniz.
 
İlk olarak RE0 öneririm öncesini anlatıyor. Sonrasında1, 2, 3, 4, 5, 6, Revelations1,2.Sonrasında7 ve 8. inşallah yardımcı olabilmişimdir:)
İlk olarak RE0 öneririm öncesini anlatıyor. Sonrasında1, 2, 3, 4, 5, 6, Revelations1,2.Sonrasında7 ve 8. inşallah yardımcı olabilmişimdir:)

Çoğunun remakei var onları oynayabilirsiniz.
 
Hepsinin çıkış tarihine göre oynayın ama yanlış hatırlamıyorsam Resident Evil 0'dan 4'e kadar sıkıntısız oynayabilirsiniz. Revelations 1 4 ile 5'in arasını Revelations 2 de 5 ile 6'nın arasını anlatıyor ama o oyunları oynamadım o yüzden 5 ile 6'yı oynamadan nasıl olur bilemiyorum. Zaten 7 ile 8 başka birinin hikayesi ama oyundaki bazı olayları anlamanız için eski oyunları bilmeniz şart.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı