Resident Evil Village alınır mı?

Arkadaşlar selam, ben RE3 ve RE4 remake bitirdim, bir Resident Evil oyunu daha oynamak istiyorum fakat RE2 oynayamam, puzzleları fazla ve mr X gereksiz fazla geriyor beni, Resident Evil Village sizce korkunç mu, alınır mı?
Ben çok korkak biri olarak 2 3 4 remakeleri rahatça bitirdim 8 oynamadım ama o kadar korkunç olcağını sanmıyorum. Çok fazla aksiyona dönük bir oyun zaten 4 e benziyor diye biliyorum. Bence oyna

Ben çok korkak biri olarak 2 3 4 remakeleri rahatça bitirdim 8 oynamadım ama o kadar korkunç olacağını sanmıyorum. Çok fazla aksiyona dönük bir oyun zaten 4'e benziyor diye biliyorum. Bence oyna.

2, 3, 4 remake de zaten korku unsuru hiç yok. Ama villagenin bazı bölümleri gerçekten korkunç. Ve çok fazla aksiyona dönük bir oyun değil, hikayeye de Puzzle'lara da önem veriyor. 4 gibi saf aksiyon değil.

2, 3, 4 remake de zaten korku unsuru hiç yok. Ama villagenin bazı bölümleri gerçekten korkunç. Ve çok fazla aksiyona dönük bir oyun değil, hikayeye de Puzzle'lara da önem veriyor. 4 gibi saf aksiyon değil.
2 de mr.x kovalama o kadar gerici ki anlatamam ama ona rağmen korkunç değil oyun evet 8 i oynamadım yt den izlemiştim zamanında ve inceleme ve yorumlara göre 1 bölüm dışında aşırı aksiyon olduğunu ve kaynak sıkıntısı da hiç olmadığını biliyorum o kadar korkunç olacağını sanmıyorum. Re 7 baya korkunç ama ondan eminim.

2.3.4 remake. İlk defa oynayana ancak korkutucu gelir diye düşünüyorum. Ben remakeler çıkmadan önce bitirdiğim oyunlar. Etkilenmediğim dersem yeridir.

2 de mr. X kovalama o kadar gerici ki anlatamam ama ona rağmen korkunç değil oyun evet 8'i oynamadım YT'den izlemiştim zamanında ve inceleme ve yorumlara göre 1 bölüm dışında aşırı aksiyon olduğunu ve kaynak sıkıntısı da hiç olmadığını biliyorum o kadar korkunç olacağını sanmıyorum. Re 7 bayağı korkunç ama ondan eminim.

2 3 de kovalama dışında bir olay yok, RE4 zaten direkt aksiyon. 8 de direkt atmosfer korkutucu. Korkmanın dışında da çoğu bölüm gerici. 2 3 tane korkutucu boss hatırlıyorum ben.

2 3 de kovalama dışında bir olay yok, RE4 zaten direkt aksiyon. 8 de direkt atmosfer korkutucu. Korkmanın dışında da çoğu bölüm gerici. 2 3 tane korkutucu boss hatırlıyorum ben.
8 in atmosferi ile 4 ünki köy kısımlarında aynı zaten nerdeyse fps oynarsan sadece ekstra korkunç gelir. Ben 8 in de korkunç olduğunu sanmıyorum ama kişiden kişiye değişir zaten

8'in atmosferi ile 4 ünki köy kısımlarında aynı zaten neredeyse FPS oynarsan sadece ekstra korkunç gelir. Ben 8'in de korkunç olduğunu sanmıyorum ama kişiden kişiye değişir zaten.

Evet, atmosfer olarak 4 ile benziyorlar. Ama villagede bilinmezlik var, gizem var. RE4'ün dümdüz aksiyon olduğunu bilince gram germedi. Villageyi oynamanı tavsiye ederim, en az 4 kadar keyif aldım.

Mesela alien ısolatıon ve Dead Space ilk oynarken daha korkutucu gelmiştir. Beklemediğim yerlerde oluşan gerilim.

Dead Space de korku anlamında bayağı iyi oyun bence, re oyunlarından daha çok gerilmiştim, Dead spacede.

Evet, atmosfer olarak 4 ile benziyorlar. Ama villagede bilinmezlik var, gizem var. RE4'ün dümdüz aksiyon olduğunu bilince gram germedi. Villageyi oynamanı tavsiye ederim, en az 4 kadar keyif aldım.
Daha önce izlediğim için ve bildiğim için oynar mıyım bilmiyorum yazın bir bakarım ama 4 en sevdiğim oyundu zaten 2 3 4 arasında villageyi de severim zaten teması çok güzel.

Mesela alien ısolatıon ve Dead Space ilk oynarken daha korkutucu gelmiştir. Beklemediğim yerlerde oluşan gerilim.
Korku oyunları hep böyle zaten bence jumpscare ya da o gerilim hissini nerde yaşayacağını biliyorsan zaten korkunç olmaktan çıkar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı