Daha fazla
Korku unsurları da olsa daha çok gerilim ve aksiyon üzerine kurulu. 7. oyun ile benzer yapıda.Oyun çok korkunçlu mu? Grafikleri için oynamak istiyorum ama korku oyunlarıyla aram iyi değil.
Bu konsol yeni nesil oyunlarda nasıl 2K 60 FPS oynatabilecek merak ediyorum.Arkadaşlar ben de Series S'te deneyimledim. 1080p 60 FPS (RTX off), 1080p 30FPS (RTX on).
Hocam 4 GB'lık model ise yüksek ayarlarda Drop normal. Oyun 6 - 7 GB VRAM yiyor yüksek ayarlarda. Ek olarak RAM ya da işlemcinizden de kaynaklı olabilir.RX570 yüksek ayarlarda kasma yoktu ama çok FPS drop yaşadım.
280 TL.Oyunun fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
Haydaa oruç oruç oldu mu şimdi güzel kardeşim
1 saat gibi bir oynama süresi veriyorlar. Korkunç değil fakat gerilimli gibime geldi ama korku filmi izlerken verdiğiniz tepkilerin aynısını oyunda da veriyorsunuz.Oyun çok korkunçlu mu?
Yok bana göre değil anladım. Ne kadar istesem de oynamayacağım sanırım. En azından tek başıma.1 saat gibi bir oynama süresi veriyorlar. Korkunç değil fakat gerilimli gibime geldi ama korku filmi izlerken verdiğiniz tepkilerin aynısını oyunda da veriyorsunuz.
Keşke atmasaydın...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.