Resident Evil Village sadece Rusça mı olacak?

Petri

Kilopat
Katılım
26 Eylül 2020
Mesajlar
6.921
Çözümler
49
Arkadaşlar Ukrayna'da bir bundle buldum. Site güvenilir merak etmeyin. Xsx'in yanında Resident Evil Village'da veriyor. Ama Resident Evil Village için Rusça sürüm diyor. (En azından benim sayfamda translate öyle çevirdi) Bu paketi alırsam yanında gelen oyun sadece Rusça mı olacak yoksa İngilizce dil desteğide olacak mı?

Link: Microsoft Xbox Series X 1Tb + Resident Evil: Village (русская версия)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Akali Ablanız Peki buna bakabileceğim bir site var mı? Ya da oyunun internet sayfasında bununla ilgili bir bilgi bulunur mu? Son ihtimalde (pek sanmıyorum ama) bu oyun sadece Rusya mağazasında mı (yani bölge rusya seçiliyken) çalışacak?
 
@İbrahim_efe peki buna bakabileceğim bir site var mı? Ya da oyunun internet sayfasında bununla ilgili bir bilgi bulunur mu? Son ihtimalde (pek sanmıyorum ama) bu oyun sadece Rusya mağazasında mı (yani bölge Rusya seçiliyken) çalışacak.

Hayır Türkiye'de de çalışır.
 
Arkadaşlar Ukrayna'da bir bundle buldum. Site güvenilir merak etmeyin. Xsx'in yanında Resident Evil Village'da veriyor. Ama Resident Evil Village için Rusça sürüm diyor. (en azından benim sayfamda translate öyle çevirdi) bu paketi alırsam yanında gelen oyun sadece Rusça mı olacak yoksa İngilizce dil desteğide olacak mı?

Link: Microsoft Xbox Series X 1Tb + Resident Evil: Village (русская версия)

Yama ile İngilizce yaparsınız.
 

Geri
Yukarı