Dopenian Kilopat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 223 27 Nisan 2021 #1 Ben Resident Evil Village satın almak istiyorum. Çıkış tarihini mi beklemeliyim yoksa ön sipariş almalı mıyım? Oyun çıktığında fiyatı artar mı?
Ben Resident Evil Village satın almak istiyorum. Çıkış tarihini mi beklemeliyim yoksa ön sipariş almalı mıyım? Oyun çıktığında fiyatı artar mı?
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 27 Nisan 2021 #2 Dopenian dedi: Ben Resident Evil Village satın almak istiyorum. Çıkış tarihini mi beklemeliyim yoksa ön sipariş almalı mıyım? Oyun çıktığında fiyatı artar mı? Genişletmek için tıkla... Artabilir. Bence almak istiyorsanız alabilirsiniz.
Dopenian dedi: Ben Resident Evil Village satın almak istiyorum. Çıkış tarihini mi beklemeliyim yoksa ön sipariş almalı mıyım? Oyun çıktığında fiyatı artar mı? Genişletmek için tıkla... Artabilir. Bence almak istiyorsanız alabilirsiniz.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Nisan 2021 #3 Hemen çıktığı gibi fiyatının düşeceğini sanmam, ama artabilir. Eğer oynama istiyorsan verebilirsin.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.988 Makaleler 1 Çözümler 11 27 Nisan 2021 #4 Fiyatının artacağını sanmam. İstiyorsanız tabii alabilirsiniz. Hayırlı olsun.