Resim öğretmeni değişimi için dilekçe yazma

Ahmensrr

Hectopat
Daha fazla  
Resim öğretmenimizden sınıfça memnun değiliz ve okulda başka resim öğretmeni yok.
11. sınıf olmamıza rağmen halen resim dersi işliyoruz ve sürekli azar, hakaret işitmekteyiz.
Okul müdürüne dilekçe yazmak istiyorum. Müdür dilekçeyi aldırmazsa ilçe milli eğitim müdürlüğüne yazmayı düşünüyorum.
İşe yarar mı sizce?
Ve dilekçeyi nasıl yazmalıyım?

Aynen öyle yap sıra sıra kademe kademe önce okula bildir işe yaramazsa ilçe milli eğitime o da işe yaramazsa Ankara'ya kadar yazabilirsin.

11. Sınıfa kadar size dilekçe yazmayı öğretmiş olmaları lazım. Eğer resim öğretmeni bu tarz konularda azarlıyorsa haklıdır muhtemelen :D

Aynen öyle yap sıra sıra kademe kademe önce okula bildir işe yaramazsa ilçe milli eğitime o da işe yaramazsa Ankara'ya kadar yazabilirsin.

11. sınıfa kadar size dilekçe yazmayı öğretmiş olmaları lazım. Eğer resim öğretmeni bu tarz konularda azarlıyorsa haklıdır muhtemelen :D

Azar sebebi çok saçma sesimizi bile çıkarmazken durduk yere azar yiyoruz.

@Silinen üye Muhtemelen dilekçeyi nasıl yazmalıyım derken hangi konuda istekte bulunmalıyım tarzında soruyor. Diğer türlü mantıklı değil, öğretmenimizin değiştirilmesini istiyorum (arz ediyorum), demek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı