İ İ5 2500K Kilopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 184 7 Haziran 2025 #1 Merhaba hocalar. Resimdeki gözlük modelini aradım araştırdım bulamadım. Eğer yardımcı olursanız çok memnun olurum. İyi günler, kolay gelsin.
Merhaba hocalar. Resimdeki gözlük modelini aradım araştırdım bulamadım. Eğer yardımcı olursanız çok memnun olurum. İyi günler, kolay gelsin.
Sinanak Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 205 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #2 Hocam Google'un Lens özelliğini kullanın. Aynı modelden bir sürü ürün çıkıyor
İ İ5 2500K Kilopat Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 184 7 Haziran 2025 #3 Sinanak dedi: Hocam Google'un lens özelliğini kullanın. Aynı modelden bir sürü ürün çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle bayramınızı kutlar ellerinizden öperim. Ne kadar oldu bulamamıştım gözlüğü sayenizde buldum Allah razı olsun seviliyorsunuz.
Sinanak dedi: Hocam Google'un lens özelliğini kullanın. Aynı modelden bir sürü ürün çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle bayramınızı kutlar ellerinizden öperim. Ne kadar oldu bulamamıştım gözlüğü sayenizde buldum Allah razı olsun seviliyorsunuz.
Sinanak Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 205 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #4 İ5 2500K dedi: Hocam öncelikle bayramınızı kutlar ellerinizden öperim. Ne kadar oldu bulamamıştım gözlüğü sayenizde buldum Allah razı olsun seviliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sizin de kurban bayramınız mübarek olsun hocam ne demek
İ5 2500K dedi: Hocam öncelikle bayramınızı kutlar ellerinizden öperim. Ne kadar oldu bulamamıştım gözlüğü sayenizde buldum Allah razı olsun seviliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Sizin de kurban bayramınız mübarek olsun hocam ne demek