Resimleri uygun isimlendirme kuralının mantığı nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MESs¹¹

Kilopat
Katılım
29 Mayıs 2019
Mesajlar
4.017
Çözümler
38
Yer
Fransa
Bu yüzden ban yedim fakat bu kuralı kim neden koydu Allah aşkına? Biraz bakındım, aramalarda daha rahat bulunması için demişsiniz. Ben ekran görüntüsü alıp direkt CTRL+V ile yapıştırıyorum resmi. Sırf bunun için resmi masaüstüne kaydedip sonra bir daha buraya mı atacağım? Allah aşkına aramızda bir resmi arayan kaç kişi var? Herkes anahtar kelimeyi arar.
Hadi onu geçtim, tamam, raporlayın, göz ardı ederiz demişsiniz, benim profilimdeki Photoshop çalışmamı kim niye aratsın da ona ban verip ismini düzelttiniz? Şaka gibi cidden.

1618835482295.png


Bu cezanın her resme değil sadece uygunsuz, saçma isim verenlere verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Lütfen konuyu kilitlemeyin! Mantıklı bir açıklama bekliyorum.
 
Arama sonuçlarında bulunabilmeleri için resimlerin düzgünce isimlendirilmesi gerekiyor. Ayrıca saçma isimlendirmeleri önlüyor.
Evet fakat benim resmimin ismi image1 tarzı bir şey olması lazım veya adsız. Bunun neresi uygunsuz? Paint'te o resmi kaydedip sonra buraya atmak ciddi anlamda gereksiz ve zaman kaybettirir bence. Sanki birine sövmeli bir isim kaydettim.
 
İnternette kimse "adsız" şeklinde bir arama yapmayacağı için uygun olmuyor. Yeni isimlendirmesi ile "NASCAR" araması yapan biri resminizi bulabilir.
Ben ondan bahsediyorum işte. Neden bulsun ki? Ben istemiyorum bulmasını. Hala acayip mantıksız geliyor. Ha sizin işiniz için SEO falan, site öne çıksın diye böyle bir şey yapıyorsanız ona bir şey diyemem. Yine de bu saçma olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Saygılar.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı