Psu: Xigmatek Vector S 750W 80+ Silver Stealth Technology Modüler
Kasa: Xigmatek Talon
Klavye: A4tech X7 G800v Gaming
Mouse: A4tech X7 Gaming
Görüntü: Lg 42LA640S Full Hd Tv.
Sistem yenilendi arkadaşlar, Ram 4 Gb idi 8 Gb'a yükseltildi dediğiniz gibi ve Cpu Cooler değiştirildi.Birtek monitör kaldı almam gereken. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar Teşekkürler..
Vallahi bilmiyorum usta bütçe kalmadı, anca 2 ay sonra falan alabilirim herhalde monitör. 2k almak istiyorum ama çok pahalı ne yapacağımı bende bilmiyorum şuan için.
Olması gereken yer biraz dar geldi, radyatörün fanları anakartın üzerine dayandığı için yerine olmadı. Bende demokraside çareler tükenmez dedim ve en uygun yer olarak orayı tespit ettim, kasaya extra delik deldim ve bağladım.
Hayırlı olsun, resimler Hızlıresim.com'a yüklendiği için bir sürü sonra silinebilir. Imgur.com gibi sağlam servislere yüklemenizi öneririm. Resimleri eklemek için rehberimizden yararlanabilirsin ; Imgur'dan Sosyal'e Fotoğraf Ekleme | Technopat Sosyal
Hayırlı olsun, resimler Hızlıresim.com'a yüklendiği için bir sürü sonra silinebilir. Imgur.com gibi sağlam servislere yüklemenizi öneririm. Resimleri eklemek için rehberimizden yararlanabilirsin ; Imgur'dan Sosyal'e Fotoğraf Ekleme | Technopat Sosyal