[Resimli] İntel i5 4670K, Sapphire R9 290X Tri-X Sistem

tayfuntako

Hectopat
1.
38D5V4.jpg

2.
8ngOvQ.jpg

3.
DXM1g6.jpg

4.
59d01R.jpg

5.
dj5rV4.jpg

6.
b851Pb.jpg

7.
O2qbPD.jpg

8.
4mgAXA.jpg

9.
lY7Xar.jpg

10.
W2nzJ4.jpg

11.
59d0W5.jpg

12.
lY7XMg.jpg

13.
p4gAyn.jpg

14.
oQg5LR.jpg

15.
p4g34J.jpg

16.
GnYAbV.jpg

17.
ydMan7.jpg

• Anakart: Msi Z87-G45 Gaming LGA 1150 3000 Mhz (O.C)
  • İşlemci: İntel i5 4670k 3.4 Ghz
  • Cpu Cooler: Corsair Hydro Serisi H110 Sıvı Soğutma
  • Ekran kartı: Sapphire R9 290X Tri-X 4 Gb 512 bit (O.C)
  • Ram: Gskill RipjawsX 8 Gb CL9 1600 Mhz
  • Psu: Xigmatek Vector S 750W 80+ Silver Stealth Technology Modüler
  • Kasa: Xigmatek Talon
  • Klavye: A4tech X7 G800v Gaming
  • Mouse: A4tech X7 Gaming
  • Görüntü: Lg 42LA640S Full Hd Tv.
Sistem yenilendi arkadaşlar, Ram 4 Gb idi 8 Gb'a yükseltildi dediğiniz gibi ve Cpu Cooler değiştirildi.Birtek monitör kaldı almam gereken. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar Teşekkürler..

Son düzenleme:
Hayirli olsun, canavar gibi sistem. :)
Monitor olarak ne alacaksiniz? ASUS VN247H mi?

Bir de, resimleri duzenleme panelinden duzenleyin. Cerceveye tiklayip linkleri yazin.

Vallahi bilmiyorum usta bütçe kalmadı:D, anca 2 ay sonra falan alabilirim herhalde monitör. 2k almak istiyorum ama çok pahalı ne yapacağımı bende bilmiyorum şuan için:D.

Sistem çok güzel olmuş montaj değişik geldi. Sıvı soğutmayı neden öyle monte ettiniz ?
Olması gereken yer biraz dar geldi:D, radyatörün fanları anakartın üzerine dayandığı için yerine olmadı. Bende demokraside çareler tükenmez dedim ve en uygun yer olarak orayı tespit ettim, kasaya extra delik deldim ve bağladım.

Hayirli olsun, canavar gibi sistem. :)
Monitor olarak ne alacaksiniz? ASUS VN247H mi?

Bir de, resimleri duzenleme panelinden duzenleyin. Cerceveye tiklayip linkleri yazin.
Onu nasıl yapacağımı bilmiyorum usta:D.

Montaj şekli nasıl sizce iyi olmuşmu? Yoksa kötümü duruyor?

Allah Razı Olsun Arkadaşlar, Rabbim herkese daha iyisini nasip etsin.

Sıvı soğutmanın hortumları patlamaz dimi:D. Birde Sıvı değişimi falan oluyormu bu parçada?

Hayırlı olsun, resimler Hızlıresim.com'a yüklendiği için bir sürü sonra silinebilir. Imgur.com gibi sağlam servislere yüklemenizi öneririm. Resimleri eklemek için rehberimizden yararlanabilirsin ; Imgur'dan Sosyal'e Fotoğraf Ekleme | Technopat Sosyal
Teşekkürler.

Anakartın üzerinde bulunan Chipset soğutucusuna biraz Termal Macun bulaştı, sıkıntı çıkarmaz değilmi? 13 nolu resimde dikkatli bakarsanız göreceksiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı