Reşit olmayan birisine dava açılırken davalı kim olur?

478424

Decapat
Katılım
22 Temmuz 2021
Mesajlar
921
Çözümler
5
Arkadaşlar internet üzerinden 18 yaşından küçük birine dava açılsa modem ailesinin üzerine kayıtlıysa dava ailesine mi açılır?
 
Arkadaşlar internet üzerinden 18 yaşından küçük birine dava açılsa modem ailesinin üzerine kayıtlıysa dava ailesine mi açılır?

Hayır, kimi dava ettiysen ona açılır, sadece reşit olmadığı için ailesinin e-Devlet hesabında gözükür.
 
@Aslan Mert soru çok tuhaf, somut olay belli değil. Ne davası açılıyor? İnternet üzerinden dava açmak ne demek? Konu sahibi arkadaşın daha net yazması lazım. Ben ne denmeye çalıştığını anlıyorum da böyle sorularda yanıt vermek pek hoşuma gitmiyor. Sizin hatırınız için suçun faili kimse ceza davasının ona açılacağını söyleyeyim sadece.
 
Twitter mı? Mavi tik sahibi ise sonuç alırsın. Diğer türlü imkansız.

Twitch üzerinden bir yayıncı ile tartıştım. Yani küfürleşme olabilir ama ailevi olmamıştır ve bu olayın üstünden 10 ay geçti. Ailemin UYAP'ına falan baktım hiçbir şey yok. e-Devlet'te de aynı şekilde. Açılmışsa ve bana kağıt falan ulaşmadıysa 2 ay sonra tutuklanırım diye düşünüyorum. 1 yıl boyunca duruşmaya gidilmezce cezası var. Ünlü bir yayıncı değil 3-4 bin falan takipçicisi var. Büyük ihtimalle şikayetini kimse takmamış gibi duruyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı