Custom ROM [Resmi Değil] Galaxy Tab A8 2019 LineageOS 20 ROM

Hocam bu roma bug fix falan ufak tefek güncellemeler yapmayı düşünüyor musunuz?

Hangi ROM nexus stock ROM'dan kastınız nedir acaba?

Eğer bootloader 5 içinse benim için büyük nimet olurdu 😅

Eğer bootloader 5 içinse benim için büyük nimet olurdu 😅

Açıkçası Android 12 falan değil de Android 11 tabanlı GSI güzel olurdu ama bulamadım Android 11 zaten kasıyorda üstü daha da leş ediyor tableti.

Hocam öncelikle konu ve bilgilendirmeler için çok teşekkürler, şu anda tabletimde LineageOS kurulumdayım özelliklerı yazıyor sadece bir sorun oldu(sanırım) anlatayım, tablete kurdum Odin flash bitti sonra your data corrupted dedi factory reset dedim LineageOS kurulumuna geçti cihaz umarım daha az sorunlu çalışır çok teşekkürler konu için.
Ekleme: Google playde sorun oldugu için Aurora Store kurmayı düşünüyorum.

Hocam öncelikle konu ve bilgilendirmeler için çok teşekkürler, şu anda tabletimde LineageOS kurulumdayım özelliklerı yazıyor sadece bir sorun oldu(sanırım) anlatayım, tablete kurdum Odin flash bitti sonra your data corrupted dedi factory reset dedim LineageOS kurulumuna geçti cihaz umarım daha az sorunlu çalışır çok teşekkürler konu için.
Ekleme: Google playde sorun oldugu için Aurora Store kurmayı düşünüyorum.

GMS servisleri için burada mevcut.

Hocam root var demişsiniz ama Root Checker kullandığımda root görünmüyor. Nasıl root atabilirim? Ya da varsa nasıl aktif ederim?

Düzenleme: Kahrolası 5 sürümüne root atılamadığını öğrendim. Peki bunu herhangi bir şekilde bypass etmek mümkün müdür?

Son düzenleme:
@OutemuX vanillia olan versiyonda var. Oda çok kötü root erişimi veriyor.
Kağıt üstünde bypass etmek mümkün. Fakat Snapdragon 429 kullanan ciha.

Hocam bu kahrolası tablet için başka ROM'lar yok mu LineageOS'tan biraz sıkıldım PixelExperience kasacağı için uzak duruyorum internette aratsam başka bulabilir miyim?

Hocam bu kahrolası tablet için başka ROM'lar yok mu LineageOS'tan biraz sıkıldım PixelExperience kasacağı için uzak duruyorum internette aratsam başka bulabilir miyim?

Mental olarak iyi olursam bu akşam AOSP 11 paylaşacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı