RESMİ | Mauro Icardi, Galatasaray'da!

8 oyuncu Afrika kupasına gidince gelen ani 3.lük.

8 oyuncu ne ya, kabileler arası oyuncu seçimlerine mi başladık yine.

Hocam Beşiktaş her yıl bir şekilde zorluyor, düzgün transfer yapmasalar bile. Umarım bu yıl büyük bir sürprizle şampiyon olmazlar.

Tadic gerçekten lig kalitesinin üstünde bir oyuncu, yaşlı olmasına rağmen elinden geleni yapıyor maçta ve çok iyi pozisyonlar yaratıyor. Ligde bu güzel oyununu devam ettirir umarım.

Ghezzal'ın neler yapabileceğini gördük. Tadic ile beraber yeniden prime haline dönme olasılıgı cok yüksekti. Abou, Tadic, Ghezzal gerçekten çok korkunç olurdu.

Icardinin gelmesi güzelde bu stoperler ile Avrupa'da başarı hayal. Dandik bir mahalle takımından 2 gol yiyen bu savunma şampiyonlar ligine gidildiği takdirde delik deşik olur. GS ın 2 tane üst düzey stoper alması lazım.

Bir GSlı olarak ortada tebrik edecek bir şey olmadığını düşünüyorum. İcardi önemli bir oyuncu ama bu berbat savunma varken Avrupa'da işimiz çok zor.
Futbol cahiliyim açıkçası. Asla önem vermedigim bir dal. Yine de tebrik etmek istedim
Ama öyle diyorsanız öyledir.

Bir GSlı olarak ortada tebrik edecek bir şey olmadığını düşünüyorum. İcardi önemli bir oyuncu ama bu berbat savunma varken Avrupa'da işimiz çok zor.

Sorunun defansta değil torreira + 8 numara eksikliği olduğunu fark edin be hocam

Bir gslı olarak ortada tebrik edecek bir şey olmadığını düşünüyorum. İcardi önemli bir oyuncu ama bu berbat savunma varken Avrupa'da işimiz çok zor.

Hocam defans hattı ligin en iyisi. Ligde ferdi gibi bir sol bek olmasa Angelino ligin en iyi sol beki. Sorun Abdülkerim'de veya Nelson'da değil. Hazırlık maçında Torreria yoktu ve bizim sol bek, kanat bek olduğu için Abdülkerim'in üstüne normalden daha çok yük binecek. Eğer bu sezon bu şartlar altında Abdülkerim başarılı olursa diğer sezon iki haneli bonservis bedeline iyi bir kulübe gider.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…