Resmi olarak desteklemeyen laptopa Windows 11 yükleme

Malik YÜCE

Hectopat
RAM
12 GB
SSD veya HDD modeli
240 GB Sandisk SSD
İşlemci
i5 7. nesil
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı Windows 11 sürümüne yükseltmeyi düşünüyorum fakat Core i5 7. nesil ve 12 GB RAM olmasına rağmen uyumlu değil diyor. Verilerim silinmeden yükseltebilir mıyım? (Sıfırdan ISO yüklemek hariç öneri istiyorum.)

Şu konuya bakabilirsin ben yazmıştım oraya.
Ben bilgisayarıma Windows 11 kurmak istiyorum. Fakat bilgisayarımda TPM 2.0 yok. Windows 11'i nasıl yükleyebilirim?

appraiserres
Şifresi: Emtek.

Windows 11 ISO dosyasını yükledikten sonra klasöre çıkar yapıyorsun. Klasörü açıp sources kısmına bu dosyayı yapıştırıp hedefteki dosyayı değiştir yapıyorsun ve hazır.
Yüklemeyi başlatmak için klasörü kapatıp aç ve en alttaki setup kısmına tıkla. Başlıyor, kolay gelsin.

Bu da anlatım.

Maalesef destek çıkmadığı için Windows Insaller izin vermeyecektir tek seçenek ISO ile ama verileriniz gider.
Sorun çözülmüş kusura bakmayın şimdi gördüm

Maalesef destek çıkmadığı için Windows ınsaller izin vermeyecektir tek seçenek ISO ile ama verileriniz gider.
Sorun çözülmüş kusura bakmayın şimdi gördüm.

Hayır verileri koru seçeneği de var.
Şu konuya bakabilirsin ben yazmıştım oraya.

appraiserres
Şifresi: Emtek.

Windows 11 ISO dosyasını yükledikten sonra klasöre çıkar yapıyorsun. Klasörü açıp sources kısmına bu dosyayı yapıştırıp hedefteki dosyayı değiştir yapıyorsun ve hazır.
Yüklemeyi başlatmak için klasörü kapatıp aç ve en alttaki setup kısmına tıkla. Başlıyor, kolay gelsin.

Bu da anlatım.

Ayrıca CPU RAM TPM yetmese bile işe yarıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı