Çözüm Resmi WhatsApp uygulamasını kullanın hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhabalar. Ben rootsuz Samsung telefonumda yıllardır resmi uygulama kullanıyorum ve yaklaşık 10 gündür bu uyarı ile karşılaşıyorum. Uygulama şu an için çalışıyor fakat yakında erişiminiz kapatılacak tarzında bir mesaj görüyorum. Bu hatanın meydana gelmesine neden olan şey nedir?

Roota gerek yok hocam, bilginiz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam herkese hayırlı ramazanlar.
Modlu kullanıyordum şimdi resmi uygulamayada giriş yapamıyorum. Başvuru vs. ne yaptıysam giriş yapamıyorum. Modludan vazgeçtim artık normal de olmuyor. Bu yöntem bana olur mu nasıl bir yol izlemem gerek?

Resmi uygulamada da aynı hatyı veriyor 5 gündür böyle giremiyorum bir türlü. Farklı cihazdan da girmiyor.
Çileden çıkardılar.

Eki Görüntüle 2123704

Sizin son durum nedir acaba, giriş yapabiliyor musunuz?

Hocam numaranız ban yemiş gibi gözüküyor. Eğer play store üzerinden giriş yapamıyorsanız ban yemişssiniz. Numara değişikliğine gidin.

Hayır.

Güncelleme: Benim Whatsapp'ım, bu mesajı yazdıktan kısa bir süre sonra kendi kendine güncellendi ve sorunum çözüldü.

Başka telefonda whatsappınızı açın. Kendi telefonunuza ikinci telefon olarak QR okutarak giriş yapın.

Güzel bir modül bunu öğrendiğim iyi oldu fakat resmi uygulamadan da resmi uygulama hatası alıyorum ve başka bir telefon ile cihazını bağlayıp kullanıyorum ve bu rehber ile yarıyor teşekkürler

Hocam ben aynısını yaptım her şey doğru corepatch yüklü corepatch sürümü güncel 4.5 ve yeniden de başlattım ama whatsapp'a girişte kod alırken hâlâ aynı hatayı alıyorum resmi whatsapp sürümüne geçiniz hatası devam ediyor ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240609-132313_Shell.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_20240609-132259_Shell.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_20240609-132301_Core Patch.jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 91
Resmi uygulamada da aynı hatyı veriyor 5 gündür böyle giremiyorum bir türlü. Farklı cihazdan da girmiyor.
Çileden çıkardılar.

Eki Görüntüle 2123704
Merhaba sorunu çözebildiniz mi acaba? Bende resmi whatsapp bile kullanamıyorum

Hocam siz resmi whatsapp açabiliyor musunuz? Bende o da açılmıyor resmi whatsapp diyor yine
Güzel bir modül bunu öğrendiğim iyi oldu fakat resmi uygulamadan da resmi uygulama hatası alıyorum ve başka bir telefon ile cihazını bağlayıp kullanıyorum ve bu rehber ile yarıyor teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…