Çözüm Resmi WhatsApp uygulamasını kullanın hatası

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
1 haftadır aynı sorunu yaşıyorum cihazım MI8 SE IMEI repair olmus bütün cihazlarda resmi olmayan uygulama hatası alıyorum. Diger cihazlarda WhatsApp numaram kuruluyor işin garip tarafı benim cihazda farklı telefon numaralarının WhatsApp kuruluyor çözümü bilen lütfen ayrıntılı bir şekilde anlatsında kurtulalım.
 
Hesabımdaki konuda her şeyi anlattım bakabilirsiniz
 
Hocam numaranız ban yemiş gibi gözüküyor. Eğer Play Store üzerinden giriş yapamıyorsanız ban yemişssiniz. Numara değişikliğine gidin.

Merhaba benzer sorun ben de var. Ban yemek nasıl yani anlamadım. Farklı cihazda da denedim kod gelmedi sürekli hata verdi.

Merhabalar. 6 yıllık numaram 5 günde whatsap tarafından engellendi attığım epostalarin hiçbiri işe yaramadı. Başka cihazlara da denettim yine aynı yazı. Görselde attığım yazı . Ne yapmam gerekiyor

Hocam numaranız ban yemiş gibi gözüküyor. Eğer play store üzerinden giriş yapamıyorsanız ban yemişssiniz. Numara değişikliğine gidin.
Ben de play storeden indirmeme rağmen resmi uygulama diye yazıyor kod gelmiyor. Ne yapmam gerek acaba
 

Dosya Ekleri

  • Image to PDF 20240707 16.06.32.pdf
    405,3 KB · Görüntüleme: 103
  • Image to PDF 20240707 16.07.45.pdf
    238,5 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
benim anladım kadarıyla botloader kilidi açık veya root olan cihazlarda numara açılmıyor botloader kilidi kapalı olan veya root atılmamıs cihazlarda herhangi bir skntı olmadan çalışıyor ben farklı cihazda açıp ikinci cihaz olarak bagladım telefonu umarım ilerleyen zamanda kendi kendine düzelir whatsap için botlader kapatamam ben
 
WhatsApp artık modlu WhatsApp'bı değil cihazınız rootlu olsada giriş yapmanıza izin vermiyor. Veya cihazınızın bootlader kilidi açıksa yine cihazınızda giriş yapmsnıza izin vermiyor.
Bunun çözümü varmı elbette var..
Rootlu çihazlar için çözüm önerimi sunacağım. İsteyen olursa
 
Çözüm nedir yardımcı olur musunuz ?
 
Bootloader kilidin açık değilse yine de WhatsApp resmi değil hatası alıyorsan muhtemelen numaran yasaklanmıştır.


Hocam bugün konu attım bakabilirsiniz.
Hocam konuya da yazdım bl kilidim açık cihaz rootlu söylenenleri harfiyen yaptım ama sorun çözülmedi.
 

Hocam ikisini de anlatır mısınız, deneyelim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…