Çözüldü Restart sonrası "...\Desktop erişilemiyor. Erişim engellendi." hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DarkSpy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sorun ilk olarak yeniden başlatma sonrası görseldeki hatayı almamla başlıyor.

Fakat daha sonra tek yapbildiğim şet Alt +F4 ile oturum kapat deyip yine aynı hesap için (tek hesap var o da admin hesabı) tekrar PIN'i girmek ve bu şekilde sorun çözülüyor ama her yeniden başlatmada ben aynı sorunu yaşıyorum. Yani restart -> normal pin -> desktop yok -> oturum kapat -> oturum açma seçenekleri yine aynı pin -> düzeldi.
Yani bu restartta oluşan sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şimdi belirtilen dizini kontrol ettim bende desktop diye bir klasör/dosya yok. Buraya bir bakın isterseniz.

C://WINDOWS/system32/config/systemprofile/ burada desktop var bende. Attığım linkteki CMD'leri uyguladım bir sorun bulmadığını yazdı. Ama hala sorun devam ediyor.

Güncelleme: Windows'un sitesinden Windows 11 yükleme yardımcısı ile 24H2 sürümüne geçiş yapınca sorun çözüldü diğer tüm adımlar (yeni kulllanıcı vs ) işe yaramadı.
Şimdi belirtilen dizini kontrol ettim bende desktop diye bir klasör/dosya yok. Buraya bir bakın isterseniz.

C://WINDOWS/system32/config/systemprofile/ burada desktop var bende. Attığım linkteki CMD'leri uyguladım bir sorun bulmadığını yazdı. Ama hala sorun devam ediyor.

Güncelleme: Windows'un sitesinden Windows 11 yükleme yardımcısı ile 24H2 sürümüne geçiş yapınca sorun çözüldü diğer tüm adımlar (yeni kulllanıcı vs ) işe yaramadı.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…